TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hemoroid sorununa çözüm olan o ürünü meğerse her gün çöpe atıyormuşuz! Şimdiye kadar attıklarınıza bin pişman olacaksınız

Hemoroid probleminiz varsa bu yöntemi mutlaka deneyin! Tüm detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
Hemoroid sorununa çözüm olan o ürünü meğerse her gün çöpe atıyormuşuz! Şimdiye kadar attıklarınıza bin pişman olacaksınız

Uzman isim hemoroid problemine karşı uyardı! Bu doğal yöntemleri mutlaka uygulayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hemoroid Sorununa Doğal Çözümler

Prof. Dr. Canan Karatay zeytin çekirdeğinin hemoroid hastalığına olan faydaları ile ilgili konuştu. Zeytin mide asitlerini azaltır ve sindirim sistemini düzenler. Yalnızca zeytin değil tohumu da birçok şeye fayda sağlar. Zeytin çekirdeğinin hemoroid problemine iyi geldiği ve günde 2-3 tane tüketilmesi gerektiği söyleniyor. Aynı zamanda kolesterole de iyi geliyor. Karatay günlük 5-6 zeytin yenmesi ve çekirdeklerinin yutulması gerektiğini söylüyor. Karatay kötü kolesterolü ortadan kaldırmak için de bir çözüm olduğunu söylüyor.

Mideyi güçlendirerek hazımsızlığa iyi geliyor, mide ağrısı ve yanma gibi problemlerin önüne geçiyor. Zeytin faydaları kadar zeytin çekirdeği de faydalıdır. Zeytin çekirdekleri sağlık, kozmetik, çevre dostu ambalaj, enerji kaynağı, gıda sektörü gibi alanlarda da kullanılıyor. Zeytinin her gün kahvaltıda tüketilmesi öneriliyor. Zeytin çekirdeği üstündeki araştırmalara göre mide ekşimesi gibi problemleri azaltıyor, midenin iç kısmına olumlu etki gösteriyor, kanser ve kalp sağlığı gibi hastalıkların engellenmesini sağlıyor. Prostat problemine iyi geliyor. Bu sebeple uzman kişiler zeytin çekirdeğinin düzenli olarak tüketilmesi gerektiğini söylüyor. Zeytin iltihaplanmaya sebep olan oksidatif strese yardımcı oluyor ve beyin dokusunu koruyor. İçinde olan E vitaminiyle bilişsel gerilemeyi engelliyor, sinir sistemini koruyor ve Alzheimer riskini azaltıyor. Bu sebeple her gün düzenli olarak zeytin ve zeytin çekirdeği tüketilmesi öneriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.