SON DAKİKA
Hava Durumu

Karnelerini alıp arkadaşlarının mezarına koştular...

Adana Karataş Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri bir ay önce beyin tümörü nedeniyle vefat eden arkadaşları İrem Nur’u unutmadılar.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2013 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2013 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
Karnelerini alıp arkadaşlarının mezarına koştular...

ADANA (İLKHABER)-Okullarında karnelerini aldıktan sonra İrem Nur adlı arkadaşlarının kabrinin bulunduğu Sirkenli köyüne giden İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Okul Müdür İzzet Irmak, Türkçe Öğretmeni Sultan Uzun Irmak ve Köyün İmam Hatibi Hüseyin Yılaramsarısı eşlik etti.

 

Kabrinin başında Kur’an-ı Kerim ve Fatihalar okuyan 5. Sınıf öğrencileri daha sonra İrem Nur’un acılı ailesi ve annesini evinde ziyaret etti. Anne Halime Kakilli; “ Hepinizden Allah razı olsun, Çocuğum vefat ettiğinden beri beni yalnız bırakmadınız.” Diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

Okul Müdürü İzzet Irmak ise; “İrem Nur kızımız ve siz artık bizim ailemizin, İmam Hatip ailesinin bir parçasısınız, sizleri asla unutmayacağız. İnşallah Kızımız İrem nur Cennet Bahçelerindedir. “ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.