TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kirpikleriniz 5 dakikada ok gibi uzayacak! Sadece iki malzemeyi karıştırın

Çoğu insan uzun ve aynı zamanda da sağlıklı kirpiklere sahip olmak ister. Kozmetik kullanarak kirpiklerinizi uzatmak mümkün olsa da doğal yollarla kirpiklerinizi kalıcı olarak uzatmak çok fazla da kolay değildir. Geçtiğimiz günlerde bir TikTok kullanıcısı sadece iki malzemeyle hayal edilen uzun kirpiklere sahip olabileceğinizi söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
Kirpikleriniz 5 dakikada ok gibi uzayacak! Sadece iki malzemeyi karıştırın

Geçtiğimiz günlerde kendisine makyaj gurusu diyen bir TikTok kullanıcısı, uzun kirpiklerle ilgili iki bileşenli bir formülü tanıttı. Açıklanan bu iki bileşen ise, zeytinyağı ve vazelin oldu.

Bilindiği üzere zeytinyağı skualen, linoleik, linolenik asitler bakımından zengindir. Bu bileşenler saçı ve kılları yumuşatma ve nemlendirme etkisine sahiptir.

2 çay kaşığı zeytinyağı ve 2 çay kaşığı vazelini bir kabın içinde karıştırın. Vazelinin erimesini bekleyin. Her ikisini de eşit şekilde karıştırın ve sonunda güzel bir krema elde edeceksiniz.

Elde ettiğiniz bu kremi haftada birkaç defa kirpiklerinize uygulayın ve bir ay sonra gözle görülür bir değişiklik fark edeceksiniz.

Bu ürünü dudaklarınızı nemlendirmek ya da saç dökülmesinin önüen geçmek adına da kullanabilirsiniz.

TikTok kullanıcısı, söz konusu formülü paylaştıktan sonra çok sayıda takipçisinin bu karışımı denediğini hepsinin olumlu sonuçlar aldığını söyledi.

kirpik

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.