SON DAKİKA
Hava Durumu

Muhammed ile Yaren’in mutlu günü

İLKHABER, İLKSES ve Güney Hakimiyet Gazeteleri İmtiyaz Sahibi, İş İnsanı, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Genel Koordinatörü ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Halil Arslan’ın torunu Muhammed Tahir Örnek Yaren Alanoğlu ile evliliğe ilk adımını attı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2021 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2021 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
Muhammed ile Yaren’in mutlu günü

ADANA(İLKHABER)- Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Halil Arslan ile Halise Arslan’ın sevgili torunu, Eğitimci Şemsettin Örnek ile İlahiyatçı Sultan Örnek’in yakışıklı oğulları Muhammed Tahir Örnek ile Elazığ Eşrafından Fırın İşletmecisi Hasan Alanoğlu ile Remziye Alanoğlu’nun güzel kızları Yaren Alanoğlu nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

Harita Mühendisi Tahir Muhammed Örnek ile İlahiyat öğrencisi Yaren Alanoğlu’nun pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nişan törenlerine sınırlı sayıda davetli katıldı. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan nişan töreninde genç çiftlerin yüzüklerini  damadın dedesi İş insanı Halil Arslan taktı.

Evliliğin sevgi ve saygı temelleri üzerinde kurulmasının çiftlerin mutluluğunda büyük önem taşıdığını belirten Arslan, genç çiftlere daima birbirlerine saygılı olmaları ve kalplerinden birbirlerine karşı sevgiyi eksik etmemeleri konusunda nasihatte bulundu.

Kuran-ı Kerim okunarak başlayan nişan töreninde genç çiftlerin mutluluğu için dualar edildi. Arslan, Örnek ve Alanoğlu aile fertlerinin katıldığı tören ikramlardan sonra fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.