TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT AŞ'den Ara Güler vefası

PTT AŞ, ünlü fotoğrafçı Ara Güler'i anmak için özel bir anma pulu ve ilkgün zarfı koleksiyonunu 14 Mart 2024'te satışa sundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
PTT AŞ'den Ara Güler vefası

PTT AŞ, ünlü Türk fotoğrafçı Ara Güler'in anısını yaşatmak amacıyla özel bir filatelik ürün serisi olan "Ara Güler" konulu anma pullarını ve ilkgün zarfını 14 Mart 2024 tarihinde satışa sundu. Bu özel seri, filatelik tutkunları ve Ara Güler hayranları için anlamlı bir koleksiyon ve anma vesilesi olarak sunuldu.

Satışa sunulan ürünler arasında 2x20 TL bedelli anma pulları (36x52 mm boyutunda), 60 TL bedelli ilkgün zarfı, 2x20 TL bedelli anma pullarının (36x52 mm boyutunda) yanı sıra 2x20 TL bedelli seri numaralı blok pullar da (58x58 mm ve 74x54 mm boyutlarında) bulunuyor. Bu özel koleksiyon, filateli meraklılarının ve Ara Güler'in hayranlarının ilgisini çekecek nitelikte.

KOLEKSİYONLERE ÖZEL BİR KOLEKSİYON PARÇASINA SAHİP OLMA FIRSATI

Söz konusu filatelik ürünler, PTT iş yerlerinde ve PTT AŞ'ye ait resmi web sitesi olan www.filateli.gov.tr adresinde, abone sayısı kadar 925 TL bedelle satışa sunuluyor. Bu sayede, koleksiyonerler ve filateli tutkunları, Ara Güler'in anısı adına özel bir koleksiyon parçasına sahip olma fırsatı buluyorlar.

Aynı tarih itibarıyla, Beyoğlu PTT Müdürlüğü/İstanbul adresinde "Ara Güler 14.03.2024 İstanbul" ibareli ilkgün damgası kullanılmaya başlandı. Bu damga, Ara Güler'in anısını taşıyan filatelik ürünlerin ilk gününe özel bir vurgu yaparak, bu özel anıyı kalıcı kılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.