TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şoföre sinirlendi, otobüse yol vermedi

Hava sıcaklıklarının 40 dereci aştığı Adana'da bir vatandaş, elindeki kutuyla Adana Büyükşehir Belediyesi'nin halk otobüsüne binmesine izin vermediği şoföre zor anlar yaşattı. Bir süre otobüsün önüne geçerek sürücünün aracı hareket ettirmesini engelleyen vatandaş, güçlükle sakinleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2023 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2023 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şoföre sinirlendi, otobüse yol vermedi

Ali Güreli Özel Haber 

ADANA (İLKHABER) - Hava sıcaklığının zaman zaman yaklaşık 50 dereciyi bulduğu Adana'da bir vatandaş, elinde kutu bulunduğu gerekçesiyle şoför tarafından belediye otobüsüne binmesine izin verilmedi. Duruma sinirlenen vatandaş hem sürücü, hem de yolculara zor anlar yaşattı.

Adana'da Optimum AVM ve M1 AVM arasında sefer yapan Büyükşehir Belediyesi'nin 114 nolu otobüsünün sürücüsü, Baraj Yolu'nda bir durakta bekleyen vatandaşın araca elindeki büyük çaptaki strafor kutu ile binmesine izin vermedi. Yaşlı vatandaş ve sürücü arasında bu nedenle başlayan tartışma, üzün süre devam etti.

870d91dc-d55c-4d66-8d4a-6a75fb6aad7a

Sıcaktan çok bunaldığını ve biran önce evine gitmek istediğini söyleyen yaşlı vatandaş, sürücünün bu kararından vazgeçmemesi üzerine sinirlenerek, sileceğini kaldırdığı otobüsün önünde durup hareket etmesini engelledi. Yolcular ve çevredekilerle de tartışan yaşlı adam, güçlükle sakinleştirildi.

Yurt genelinde etkili olan yüksek hava sıcaklarından dolayı güneşe tabancayla ateş edilen Adana'da yaşanan bu olay, cep telefonu kameralarına da yansıdı.

949bed8d-d6bf-4f90-83d9-f1b8f09f83c2

Uzmanlar ise insan vücudunun sıcaklara bağlı olarak birtakım tepkiler verdiğini belirterek, özellikle kalp ve tansiyon problemi olan hastaların kendilerini sıcaktan koruması gerektiğini ve aynı zamanda sıcakların sinirleri gerdiğini ifade ettiler.

WhatsApp Image 2023-07-25 at 11.33.45 AM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.