TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tadelle Çikolata kimin? Tadelle fiyatı ne kadar oldu?

Tadelle'nin menşei ve üretim süreci vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Tadelle kimin ürünü? Tadelle israil ürünü mü? Tadelle fiyatı ne kadar oldu? gibi soruların yanıtı haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 16:14
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Tadelle Çikolata kimin? Tadelle fiyatı ne kadar oldu?

Tadelle'nin menşei ve üretim süreci vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte detaylar:

Tadelle çikolata markası, 1936 yılında kurulan Sagra Grup Gıda Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilmektedir. Sagra Grup, 2021 yılında Oyak (Ordu Yardımlaşma Kurumu) Grubu tarafından satın alınmıştır. Bu durum, Tadelle'nin Türk malı olduğunu ve Türkiye'de üretildiğini doğrulamaktadır.

1980'li yıllardan bu yana her kuşaktan tüketicinin vazgeçilmezi olan Tadelle, Türkiye'nin ikonik markalarından biri haline gelmiştir.

Yüzde 100 yerli bir marka olan Tadelle, güçlü mirasını bugüne taşıyan ve her damak zevkine hitap eden çeşitleriyle öne çıkmaktadır. Yüzde 34 fındık oranı ve yoğun çikolata tadıyla tüketicilerin günlük hayatında vazgeçilmez bir yere sahiptir.

tadelle

Tdellenin İçeriği

Ürünlerinde trans yağ, glikoz ve fruktoz şurubu bulunmayan Tadelle, sadece şeker pancarından elde edilen şeker kullanarak doğal vanilya ile zenginleştirilmiş çikolatalar sunmaktadır.

Tadelle, çeşitli çikolata türlerinin yanı sıra gofretleriyle de farklı damak tatlarına hitap etmektedir. Sarelle, Sagra ve Gol gibi köklü markalarla birlikte OYAK Grup bünyesinde yer alan Tadelle, Türkiye'nin çikolata sektöründeki güçlü markalarından biri olarak varlığını sürdürmektedir.

Tadelle ne kadar oldu?

Tadelle'nin fiyatı 52 gramlık paketler için 32 TL ile 40 TL arasında değişmektedir. Bu fiyat marketlerde indirim zamanına göre değişkenlik gösterebilmektedir. 

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.