TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Togg, CES Fuarında AI kamera ile yenilikçi akıllı cihazını tanıttı

Togg, dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES'te, T10F adlı ikinci doğuştan elektrikli akıllı cihazının yanı sıra AI Kamera adlı yapay zeka destekli kamerasını da tanıtarak kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 09:57
Kaynak: İGFA
Togg, CES Fuarında AI kamera ile yenilikçi akıllı cihazını tanıttı

Togg, dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES'te, ikinci doğuştan elektrikli akıllı cihazı olan T10F'in güncellenmiş versiyonu ile birlikte AI Kamera adlı yeni bir yapay zeka destekli kamerasını tanıttı. Togg'un CES'te sergilediği ürün, tasarım ve teknolojiler arasında dikkat çeken bu yeni özellik, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Dikiz aynasının hemen üzerinde yer alan AI Kamera, geniş lensi sayesinde tüm yolcuların her karede yer almasını sağlıyor. Bu inovatif kamera, 19 farklı yapay zeka algoritmasıyla donatılmış durumda. Sahne tanıma, otomatik ışık düzeltme, yüz ve gülümseme algılama, nesne izleme ve otomatik odaklama gibi özellikleri içeren bu algoritmalar, basit görüntüleri bile etkileyici görsellere dönüştürmeyi amaçlıyor. Ayrıca, kullanıcılar tek bir tıklama ile uzay, kedi temalı 'patiler' veya gelecek fantezisi gibi farklı dünyalara erişebilirken, çok sayıda yapay zeka filtresini uygulayarak özgün ve ilgi çekici görseller elde edebiliyor.

AI Kamera uygulaması, kullanıcılara çektikleri görüntüleri düzenleme, sosyal medyada paylaşma ve hatta yolculuk sırasında görsel galerilerini 'sergi moduna' alma imkanı sunuyor. Yakında TruStore üzerinden erişilebilecek olan bu uygulama, Togg kullanıcılarına eğlenceli ve yaratıcı bir içerik oluşturma deneyimi sunmayı hedefliyor.

Kaynak: İGFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.