TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın değerinde 3 puan

Yazının Giriş Tarihi: 06.05.2024 14:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 14:45

Adanaspor, TFF 1. Ligi 33. Haftasında Altay deplasmanından 2 – 0 galibiyet ile ayrılarak adeta altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Şanlıurfaspor’un berabelik almasıyla birlikte Adanaspor, düşme potasında çıktı ve 15. sıraya yükseldi. Tuzlaspor’un da kazanmasıyla birlikte Şanlıurfa ekibi 16. sıraya geriledi.

Tabi Adanaspor’un 3 puanı alması çok önemliydi. Şimdi sezonun son haftası daha kritik bir hafta olacak. Çünkü Adanaspor’un maçı almaktan başka çaresi yok. Şanlıurfaspor ve Tuzlaspor’un maçları daha rahat olacak bence.. Çünkü hiçbir iddiaları yok ve rahat olacaklar.

Adanaspor’un rakibi Bandırmaspor’un ise play-off şansı var. Onun için çok zorlu bir maç olacağı kesin bence.. Tabi burada Adanaspor’un taraftarına büyük iş düşüyor. Sezonun son ve en önemli maçına gelip ekiplerine destek vermeleri büyük moral olacaktır.

Şimdiden Adanaspor taraftarları birlik olup maç için çağrıda bulunmalı ve Pazar günü tribünleri doldurmalı.. Hep birlikte takımların destek verirse bence Adanaspor maçtan galip ayrılacaktır. Zaten galibiyetten başka çareleri yok. Çünkü beraberlik dahi alsalar ve rakiplerinin alacağı bir puan Adana ekibini düşürür.

Evet! TFF 1. Lig’de son haftaya geldik ve heyecan dorukta.. Hem düşme hattı hem de play-off şansı için çok önemli bir hafta olacak. Bu zorlu maratonda yer alan kentimizin güzide ekibi Adanaspor için çok ama çok önemli hafta.

Geride kalan haftada Altay deplasmanından galibiyet ile ayrılarak altın değerinde 3 puan aldılar ve ligde kalmak için hem düşme hattının dışına çıktılar, şanslarını yükselttiler. Artık son hafta galibiyet almaları halinde ligde kalmaları garanti olacak.

Ekibimizin taraftarının da desteklerinin olacağını, tribünleri dolduracaklarını ve ligde kalacaklarına canı gönülden inanıyoruz. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.