TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eksik olan sadece gol

Yazının Giriş Tarihi: 28.04.2024 14:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 14:37

Adana Demirspor, ligin 34. Haftasında evinde lider Galatasaray’ı ağırladı ve mağlup oldu. Maçı kaybetti kaybetmesine ancak ortaya koyduğu futbola baktığımızda, aslında başa baş bir maçtı diyebiliriz.

Galatasaray’ın kurtarıcısı ve bence şuan bulunduğu durumda en büyük etken kalecileri Muslera’ydı. Buradaki maçta da yine maçın yıldızı ve alkışı en çok hak eden Muslera oldu demek gerekir. Rakip için en büyük şans oydu.

Yoksa bence Adana Demirspor, farklı bir skoru yakalayacak oyunu oynadı. Her ne kadar Adana ekibinin genç oyuncuları fazla olsa da bence iyi bir gelecek vaat ediyorlar. Galatasaray maçında da bariz bir şekilde onu gördük.

Rakibin gol yollarında en önemli oyuncuları İcardi’yi ablukaya alan Gravillon maç boyunca adeta oyun oynatmadı desek yeridir. Ancak kaleci Muslera dediğim gibi maçın yıldızıydı ve galibiyette en büyük pay sahibiydi. Özellikle 61 ve 63. Dakikadaki kurtarışları kırılma noktasıydı.

Adana Demirspor’da forvetin sağ kanadında Mendoza, müthiş oynadı ancak gol atma da o kadar etkili değildi. Genç oyuncunun zamanla iyice pişmesi yani tecrübe edinmesi gerekiyor. Daha ilk dakikada girdiği pozisyonu gole çevirse, daha farklı bir gidişat olurdu.

Mendoza iyi oyununa golleri de eklese bence çok iyi işler yapacaktır. Galatasaray karşısında da vuruş eksikliği ve Muslera’nın kalesinde panterleşmesi gollere engel oldu. Keşke Yusuf Sarı sakat olmasaydı da maçta yer alsaydı. Belki o zaman daha farklı bir maç izleyecektik.

Artık maç geride kaldı ve bundan sonrasına bakmak lazım. Şimdi bu hafta sonu İstanbulspor deplasmanı var 3 puan alınırsa düşme hattı ile bir ilişkimiz kalmaz ve sonrasında ise gelecek sezon için çalışma yapmak lazım. Ayrıca ekonomik sorunların da acilen çözüme kavuşması gerekir.

Evet! Galatasaray maçı geride kaldı. Oynanan oyun iyiydi, eksik olan goldü. O konuda da zamanla daha iyi olacaklarına inanıyoruz. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.