TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sezon sonu yaklaşıyor

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2024 17:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 17:42

Futbolda Süper Lig’de 8 hafta, TFF 1. Ligde ise 7 hafta kaldı. Yani sezon sonu yaklaşıyor. Sezonu yaklaşıyor yaklaşmasına da, kentimizin Süper Lig’de yer alan Adana Demirspor ekibi Avrupa hedefinden uzak kaldı, birinci ligdeki ekibi Adanaspor ise düşme potasında yer alıyor.

Yani Adana Demirspor bu sezon olmasa gelecek sezon için planları yapar ve hedefine odaklanır. Ancak Adanaspor için sıkıntı büyük. Ekibimiz şuanda 16. sırada ve düşme hattında bulunmakta.. Her ne kadar en üst sırasında olsa da bundan sonra kalan maçları çok zorlu geçecek. Çünkü rakipler güçlü ve kimi play-off potasında, kimi zirvede.. Yani rakipleri için de kalan maçlar çok önem arz ediyor.

İşin enteresan tarafı da bu hafta her iki ekibinde rakibi zirvedekiler. Adana Demirspor 79 puanla ikinci sıradaki Fenerbahçe ile karşılaşacak, Adanaspor birinci ligin lideri Eyüpspor’u konuk edecek. Her iki rakip İstanbul ekibi ve zirvede yer alıyorlar. Yani zorlu rakipler var.

Lider Eyüpspor’u konuk edecek olan Adanaspor için zorlu dedik ve maç her ne kadar Adana’da olsa da sonuçta lider.. Tabi Adanaspor milli maç ve seçim arasını iyi değerlendirip taraftarının da desteğiyle moralli maça çıkarsa bence rahatlıkla puan koparır diye düşünüyorum.

Adana Demirspor’un rakibi Fenerbahçe’nin ise son haftalarda morali çok kötü ve özellikle son oynadıkları Trabzonspor maçı ile ilgili sıkıntı yaşadılar ve epey eksik oyuncuları var diye biliyorum. Tabi rakibin yedekleri daha çok iyi doğrudur ama Adana Demirspor’un da güçlü ekip olduğunu herkes biliyor. Şuan çok genç kadrosuyla güzle işler yapmaya başladılar ve bence iyi bir moral ile zorlu deplasmandan puan koparma şansları var.

Evet! Futbolda her iki ligde de sezon sonu yaklaşıyor.  Her hafta maçlar daha zorlu olmakla beraber, kıran kırana maçlar olmakta.. Bu zorlu liglerde yer alan kentimizin güzide iki ekibinin de başarı olmasını diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.