TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıkıntı büyük

Yazının Giriş Tarihi: 29.04.2024 15:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 15:46

TFF 1. Ligde kaldı son iki hafta.. Eyüpspor’un ardından Göztepe de Süper Lig’e çıkan ekipler olurken, üçüncü ekip ise play-off galibiyle belli olacak. Düşme hattına baktığımızda Giresunspor ve Altay ekipleri, gelecek sezon 2. Ligde yer alacak.

Diğer üçüncü ekip ise henüz belli değil ve bence son maçta anca belli olur gibi gözüküyor. TFF 1. Ligde yer alan kentimizin güzide ekibi Adanaspor ne yazık ki düşme hattında yer alıyor ve işi çok zor gibi.. 16. Sırada Adanaspor 33 puan, 15. Sırada Tuzlaspor 34 puan ve 14. Sırada bulunan Şanlıurfaspor yine 34 puanda bulunuyor.

Adanaspor’un kalan maçları Altay ve Bandırma maçları.. Tuzlaspor’un Sakarya ve Gençlerbirliği, Şanlıurfaspor’un kalan maçları Çorum ve Manisa maçları.. Aslında üç ekibin de maçları zor.. Adanaspor’un Altay maçı belki rahat olur ancak Bandırma maçı zorlayacak.

Şimdi Adanaspor’un yapması gereken kalan iki maçı alıp, üst sıralardakilerin de kaybetmesini beklemek.. Başka çaresi yok. O bakımdan kalan maçlara çok ama çok iyi hazırlanıp kazanmaktan başka çaresi kalmadı.

Umarız ekibimiz düşmez. Son yıllarda böyle hep sezon sonlarında düşme potasında yer aldı ve son haftaya kadar düşme stresi yaşadı. Bu sezon belki yaşamaz dedik ama daha da kötü gibi bence.. Umarız ligde kalırlar ve artık iyi bir ekip kurarak düşme hattıyla hiç ilgileri kalmaz.

Evet! TFF 1. Lig’de son iki hafta kaldı. Kentimizin önemli ekibi Adanaspor için sıkıntı büyük. Kritik, zorlu ve stresli iki hafta.. Kalan maçları almasını ve ligde kalmasını temenni ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.