TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tebrikler Adana 1954 FK

Yazının Giriş Tarihi: 15.04.2024 15:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 15:02

Kentimizin bu sezon yer aldığı TFF 3. Lig 4. Grubu lider tamamlayan ekibi Bitexen Adana 1954 FK, şampiyonluğunu daha sezon bitmeden garantileyerek adını 2. Lig’e yazdırdı. Daha bu sezon çıktığı ligi şampiyon tamamlamak gerçekten büyük bir başarı.. Tebrik ediyor, yeni sezonda 2. Ligde de yine şampiyonluk bekliyoruz.

Alt ligler gerçekten zordur. İyi oyuncu bulmak, iyi teknik direktör ve heyet bulmak zor.. Kurduğunuz ekibin başarılı olmasını sağlamak, onları maliyeti ayrı bir zorluk zaten. Tüm zorluklara rağmen Adana 1954 FK, sezon başından beri zirvede yer aldı ve liderlik koltuğunu hiçbir hafta kaybetmedi.

Geçtiğimiz yıl BAL Ligi’ndeki büyük başarısıyla TFF 3. Ligi’ne çıkan ve 3. Lige çıkan ekibimiz, daha sezonun 26. haftasında deplasmanda Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş’yi 3-1 mağlup ederek bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu etti.

Ekibimiz sezona Teknik Direktör Adem Çağlayan nezaretinde Berkay Çakır, Mehmet Yıldızaç, Yiğit Kadıoğlu, Sefa Ulutaş, Murat Demirezen, Şafak Sarı, Fatih Özkan, Mert Meriç Köstereli, Tolgahan Acar, Erdi Kasapoğlu, Uğurcan İkikardeş, Erdinç Karakaş, Osman Şahin, Musa Bulut, Yiğit Demir, İbrahim Koca, Berkin Taşkın, M.Süleyman Torun, Arda Soytaş, Miraç Fatih Değirmenci, Semih Emir Erdoğan, Fadıl Kocaoğlu, Ezdin Uçar, Ömer Bozan, Harun Atalay, Necati Bilgiç, İshak Kurt, Ahmet Abaş, Muhammed Leyis gibi isimlerle başladı.

İkinci devre Adem Çağlayan ile yollar ayrılıp yerinde Levent Eriş getirildi ve o da bayrağı daha ileriye taşıdı. Şuan 28. Hafta geride kaldı ve son iki haftaya girdik halen zirvede yer alıyorlar. Hem de 60 puanla ve en yakın rakibi ile arasında 11 puanlık fark var. Ayrıca ilk yarıyı da lider olarak tamamlamışlardı. Bence çok iyi bir başarı..

Evet! Kentimizin futbolda yeni bir ekibi olan Adana 1954 FK, adım adım geliyor. Bu sezon 2. Lig’e çıktı, seneye TFF 1. Lig’e bekliyoruz. Tebrikler ve başarıların devamını diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.