TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zorlu maç olacak

Yazının Giriş Tarihi: 28.12.2022 18:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 18:38

Dünya Kupası nedeniyle verilen uzun aranın ardından Süper Lig’de futbol heyecanı start aldı. Tabi ara uzun olunca fikstür de sıkılaştı. Sadece hafta sonları değil, hafta içlerinde de maçlar oynanacak. Arada ekipler yeterince dinlendi bence..

Tabi ligin başlamasıyla ilimizin güzide ekibi Adana Demirspor’umuz yine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Karagümrük engelini kayıpsız geçti ve bu hafta ise zorlu bir maç bizi bekliyor. Evet! Zorlu.. Çünkü rakip bu kez Beşiktaş..

Şunu da unutmamak gerekir ki Adana Demirspor’umuz da zorlu bir ekip, bu bir gerçek.. Şuan tüm ekipler bunun farkında ve maçları ne kadar zorlu geçiyor hepimiz biliyoruz. Adana Demirspor geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile ilk maçında deplasmanda 3-3 berabere kalırken, ikinci yarıda da kendi evinde 1-1 berabere kaldı.

Tabi aslında orada bakmak gereken şey, hakem hataları.. Tüm spor camiası, yorumcusu Adana Demirspor’un hakkının yendiğine şahit oldu ve dile getirdi. İşin garip yanı ise aynı hakem kadrosundan 3’ü yine aynı ekiplerin maçına verildi. Bu kesinlikle tesadüf olamaz.

Temennimiz aynı kadronun bu maçta tarafsız olması.. Sonuçta futbol Dünyada en çok sevilen spor dalıdır. Ancak hakem hataları işin içerisine girdiği zaman sıkıntı.. Futbolun heyecanını, keyfini hatalar bozar.

O kadar emek, çaba, seyir hatalı kararlar ile heba olmakta.. Hatayı herkes yapabilir, fakat hatalar devam ettikçe sıkıntı da büyür. Ne heyecan kalır, ne güven, ne de sevgi.. Hep deriz futbol dostluk, kardeşlik ve sevgidir. Güvendir, arkadaşlıktır, paylaşmaktır.. Tabi eşit olduğu zaman..

Evet! Adana Demirspor zorlu bir maça çıkacak. Ancak unutmamak gerekir ki ayrı bir keyif verecek bir maç olacak. Yeter ki hakemlerimiz adil olsun. Başarılar..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.