TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet kaçtı

Yazının Giriş Tarihi: 16.04.2024 17:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 17:24

Adanaspor, Ligin 32. Hafta maçında kendi evinde Bodrumspor’u konuk etti ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Aslında galibiyet Adanaspor’un hakkıydı. Güçlü rakibi karşısında gerçekten çok güzel oynadı, 86. dakikaya kadar da 1-0 öndeydi ancak ne yazık ki 86’da rakibin golüne engel olamadı ve kendi evinde 2 puan heba oldu.

Maçta bana göre Adanaspor’da, rakibin peş peşe değişikliklerine cevap vermesi geç oldu. Ayrıca Oberlin ve Fevzi’nin de oyundan alınması doğru değildi.  Çünkü iki oyuncu da halen oyuna hakim ve yorgun değildi. Ayrıca yapılan değişiklikler ile birlikte takım geriye çekildi ve rakibin daha fazla ve rahat üzerlerine gelmesine neden oldu.. Sonuç yenilen gol ve kaybedilen iki puan..

Zaten maçın büyük bir bölümü Adanaspor’un kontrolündeydi ve son 5 dakika daha dayansalardı üç puanı alacaklardı. Tabi karşılaşmanın son dakikasında VAR’ın devreye girmediği bir pozisyon var. Onu da geçmemek lazım..

Çünkü görüntülere baktığımızda bence penaltıydı ve VAR’ın devreye girip hakeme izleme tavsiyesi vermesi gerekirdi. Kararı hakem kendisi verirdi. Ayrıca hakem maçı çok iyi yönetti bence.. Maçın kaderini değiştirecek öyle hatalar vs. yoktu. Tebrik ediyoruz.

Adanaspor, maçta çok pozisyonu da değerlendiremedi. Yani gol sıkıntısını da es geçmemek lazım.. Bence üç net pozisyon heba edildi. Yoksa en 3 -1 gibi bir skorla Adanaspor maçı almış olacaktı. Yapacak bir şey yok.

Artık bundan sonraki maçlara bakmak lazım.. Sonuçta Adanaspor düşme potasından halen kopamadı ve her hafta stres daha da artıyor. Kalan maçların çoğu da zorlu olacak bence.. Örneğin bu hafta Çorum deplasmanı var ve onların da play-off hesabı olduğundan, galibiyet peşinde olacaklar.

 O bakımdan Adanaspor’un maça çok iyi hazırlanması ve hata yapmaması gerekiyor. Çünkü lig iyice daralmaya başladı ve her puan büyük önem taşıyor. Umarız bu sezon Adanaspor sorun yaşamaz ve ligde kalır. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.