TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet olabilir mi?

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2023 18:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2023 18:44

Ligde haftalar ilerlerken, her hafta bir öncekinden daha zorlu ve kıran kırana geçiyor. Geçtiğimiz sezonu son haftalardaki düşüşüyle hedefinden şaşan Adana Demirspor, bu sezon hedefini ilk 4 ve Avrupa olarak belirledi.

Şuan ligde 25. haftaya geldik ve maçlar daha zor, daha mücadeleci geçmeye başladı. Galatasaray, 57 puanla liderliği elinde tutarken, ardından Fenerbahçe 51 puanla ikinci, Beşiktaş 43 puanla üçüncü ve kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor 42 puanla dördüncü durumda..

Baktığımızda ilk ikide yer ala ekipler açık ara önde gidiyorlar. Daha 14 hafta var ve değişen çok şey olur bence.. İlk ikinin çok değişmeyeceğini de söyleyebiliriz, belki bir ve iki yer değiştirir.

Zirvedekiler farklı bir ara ile gidince, şimdi ise Avrupa hayal için mücadele başlar. Üçüncü, dördüncü, beşinci sıra.. O banda baktığımızda 4-5 ekip kıran kırana bir mücadele içerisine girdiler. Adana Demirspor’umuz bu sezon iyi bir performans sergiliyor ve ilk 4 içerisine girecek ekipler arasında önde olacak ekip bence..

Bu zorlu yolda bugün zorlu Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Adana Demirspor, 42 puan ile 4.cülük koltuğunda bulunuyor, Trabzonspor ise 38 puan ile 6.ncı sırada.. Kıran kırana geçecek bir maç olacağı gerçek..

Ancak Trabzonspor son haftalarda kötü bir grafik çiziyor ve bu nedenle teknik direktörleri istifa etti. Bu kötü durum şuan ekipte bir kopukluk, güvensizliğe neden olabilir. Tabi ekip üçlü bir ekip. İyi oyuncuları var. O bakımdan kıran kırana geçeceği kesin.

Zorlu bir olacak ama Adana Demirspor’un gücü de ortada.. Ekiplerin korkulu rüyası ve Adana Demirspor için galibiyet daha yakın bence..

Evet! Zorlu Trabzonspor deplasmanı var. Güçler ortada. Adana ekibimiz içi galibiyet olabilir mi? Evet olabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.