TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her maç önemli

Yazının Giriş Tarihi: 19.04.2024 16:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 16:45

Geçtiğimiz sezon hem ligde, hem de tarihinde ilk kez yer aldığı Avrupa arenasında adeta fırtınalar estiren Adana Demirspor, ne yazık ki bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik ile şuan orta sıralarda yer almakta.. Avrupa hedefine ise matematiksel olarak olsa da, düşük bir ihtimal var gibi..

Sezonun ilk on haftasındaki performans devam etseydi, şimdi belki ilk üç içerisinde olacaktı. Çünkü geçtiğimiz sezonun başarısının daha iyisini bekliyorduk. Başlangıç öyle de oldu ancak sonrası ise adeta hüsran.. Ayrılan oyuncular, teknik direktör ve heyeti vs. derken devre arası yeniden bir yapılanmaya gidildi.

Gelen oyuncuların uyumu, teknik direktörün sistemini oturtması vs. derken sonuçta sezon devam ediyor ve şuan bulunduğu yerde.. Kötü mü hayır tabi ki ancak camianın beklentisi büyük olunca bir bakıma hayal kırıklığı yaşandı diyebiliriz.

Son beş maça baktığımızda Adana Demirspor’un toparlandığı görüyoruz ancak geç oldu biraz. Matematiksel olarak ilk 5’te yer alabilme ihtimali olsa da rakiplerin puan kaybedeceğini sanmıyorum. Ayrıca Adana Demirspor’un da kalan maçları öyle kolay olacağa benzemiyor.

Bu hafta Samsunspor, ardından lider Galatasaray, İstanbulspor, Gaziantep FK, Antalyaspor ve Başakşehir şeklinde gidiyor. Samsunspor düşme hattından uzaklaşmanın hesabını yapıyor. Her puan altın değerinde..

Haftaya Galatasaray.. Lider ve kaybedeceği puan yada puanlar liderlik koltuğunu elinden alır. Gaziantep FK düşme potasının hemen üzerinde.. Yani çıkmanın hesabını yapıyorlar ve maçlarda her şeyini ortaya koymaktan başka çareleri yok.

Antalyaspor bizim gibi puanlar toplayıp üstteki ekiplerin puan kaybetmesini bekliyor. Başakşehir, yine ilk beşin peşinde.. Yani kalan maçlar Adana Demirspor için çok zorlu olacak ve bu bir gerçek.. Sezonu sonuna kadar da bu zorlu maçlar sürecek.

O bakımdan her maç önemli, her maç final niteliğinde ve en yakın maç, en önemli maç olacak. Bu hafta rakip Samsunspor ve deplasmanda.. Bu maçtan mutlak galibiyet alınarak, önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray maçına hem moralli gitmeli, hem de o maçtan da mutlak galibiyet hedeflenmeli.. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.