TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın değerinde galibiyet

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2024 16:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 16:47

Adanaspor, ligin 28. Hafta maçında sahasında lider Eyüpspor’u konuk etti. Zorlu mücadelenin 16. Dakikasından sonra 10 kişi kalan ekibimiz, lideri 1-0 mağlup ederek adeta hayat buldu, bir nefes aldı. Ve hatta altın buldu desek doğru bir terim olur bence..

Evet! Zorlu bir dönemece giren Adanaspor, ligin bitimine 7 hafta kala önemli bir galibiyete imza attı. O galibiyeti hem de ligin zirvesinde yer alan ve Süper Lig’e çıkması neredeyse garanti olan Eyüpspor karşısında aldı.

İstatistiklere baktığımızda tüm ibreler liderin rahat alacağı maç olur yönündeydi ve maçın 16. dakikasında Adanaspor 10 kişi kalınca işler daha da zorlaştı. Bu kez fark yer demeye başladık. Fakat unutmamak gerekir ki futbol bu..

Maç esnasında kim iyi olursa o kazanır ve Adanaspor’un azmi ile müthiş bir mücadele izledik. İstekli, hevesli bir ekip karşımızdaydı ve sonuç alınan altın değerinde 3 puan oldu. Bu galibiyet ile düşme potasının da üzerine çıktı. Çünkü en yakın rakibi Tuzlaspor’un kaybettiği bir haftaydı.

Bitti mi? Hayır! Bundan kalan 6 maçın her biri ayrı ayrı final niteliğinde ve her puanın önemi çok büyük olacak. Eyüpspor maçı geçti ve bundan sonra kalan Gençlerbirliği, Bodrum, Çorum, Manisaspor, Altay ve Bandırma maçlarına odaklanmak lazım.

Bence Eyüpspor karşısında oynana oyun devam ettirilirse, Adanaspor kalan maçlardan çok puan toplayıp ligde kalacaktır. Ekibimize güveniyoruz. Yeterki futbolcular, teknik heyet ve tüm camia da inansın. Gerisi gelir..

Evet! Adanaspor önemli bir maçı kayıpsız atlattı. Hem de liderden 3 puanı alarak. Bu galibiyet kalan maçlar için iyi bit moral olacak ve ligde kalma adına büyük önem taşımakta..  Umarız böyle devam eder ve düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes alırlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.