TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet kaçtı

Yazının Giriş Tarihi: 15.04.2024 16:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 16:04

Adana Demirspor geride kalan haftada, evinde küme düşme hattından uzaklaşmanın hesabını yapan Kayserispor’u konuk etti ve bir puanı alıp gitti. Rakip için bu iyi bir sonuç oldu çünkü Adana Demirspor gibi zorlu bir deplasmandan bir puan almak gerçekten başarı denebilir.

Kentimizin güzide ekibi Demirspor için de iyi ancak kendi evinde iki puanı kaçırdı demek lazım. Şuan puanı 40 ve en azından düşme potasından halen uzak, ancak Avrupa hedefi için kaybedilen iki puan iyi olmadı bence..

Maçın büyük bir bölümünde rakibe baskı yapmamıza ve çok sayıda pozisyon üretmemize rağmen bir türlü golü bulmadık. Yani Adana Demirspor’umuzun golcü sıkıntısı vardı maçta.. Maça Balotelli - Nani ikilisi başladık ve ilk yarı Nani’nin yetersiz kalmasıyla ikinci 45 dakikada Nani’nin yerine Mendoza oyuna girdi.

Yapılan değişiklik iyiydi daha fazla pozisyon üretildi ancak maalesef yine gol bulamadık. Golcü oyuncumuz Balotelli bence gününde değildi. Forvetin sağ kanadında oynayan Yusuf Sarı yine aynı şekilde gününde olmadığı bir maçtı.

Ayrıca her maça kendini daha iyi belli eden genç orta sahamız Michut da etkisiz kalan oyunculardandı. Hal öyle olunca arta sahayı da zayıf gördük. Youcef Atal yine kendi gösterdi ve müthiş bir oyun ile taraftarı mest etti diyebiliriz. İyi bir gelecek vaat ediyor diyebiliriz.

Tüm bunlara rağmen Kayserispor karşısında çok iyi bir oyun ancak gol yoktu. Kaçan galibiyetimize, 2 puanıma oldu. Sağlık olsun diyelim ve artık bence gelecek sezon için şimdiden çalışmak lazım. Ekibe birkaç iyi ve özellikle golcü takviyesi şart diye düşünüyorum.

Sezonda kaldı 6 maç ve bu hafta oynayacağımız Samsun deplasmanının ardından zorlu Galatasaray gelecek. Bu iki haftada alınacak en az 3 puan bizi artık rahatlatacaktır.

Evet! Evimizde iyi bir maç oynadık ve galibiyeti kaçırdık. Bundan sonraki maçlarda daha iyi bir oyun ile puanlar bırakmamalıyız.. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.