TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haksızlıklar

Yazının Giriş Tarihi: 10.01.2023 15:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.01.2023 15:25

Haksızlığı hiç kimse, hiçbir yerde sevmez. Çünkü haksızlık adaleti gölgeler. Duygularınızı incitir. O bakımdan adalet her zaman ve her yerde, herkese lazım.

Evet! Haksızlıklar dedik ve bu kez futboldaki haksızlıklara dikkat çekmek istiyoruz. Özellikle Anadolu takımlarının maruz kaldığı haksızlıklara bakmak lazım.. Bugün kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor, sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında seveni, taraftarı, gönül vereni olan bir ekip..

Ekibiyle, teknik heyeti, yönetimiyle, taraftarıyla ve ortaya koyduğu futboluyla gönüllere taht kurmuş. Her maçı ayrı bir keyif vermekte ve bence herkesin ikinci takımı olma yolunda epey yol ilerlemiş. Ancak uğradığı haksızlıklar da o derece fazla..

Bugün performansıyla dikkat çekiyor ve bu performansına maçlarda hakemlerin yanlış ve yanlı kararları gölge düşürüyor. Rahatlıkla alabileceği maçları kaybediyor, bu zorlu maratonda moralleri bozuluyor.

Yani o kadar emek, o kadar çaba, seyir verilen hatalı kararlar ile heba oluyor. Yazık değil mi? O kadar iyi oyna, mücadele et ama hakemlerin yanlış ve yanlı kararları hepsini heba etsin, çöpe atsın. Nerde kaldı hak, adalet, futbol sevgisi.. Tüm bunlara gölge düşmüyor mu? Futboldaki dostluk, kardeşlik, sevgi kalır mı? Herkes hata yapabilir ama bu kasti yapılmazsa hatadır.

Teknolojiyi kullanalım dedik ve VAR diye bir sistem getirdik. Ama sonuçta orada da birileri var ve onların kararları maçta etkili olmakta.. Onların da adaletli olması lazım..

Adana Demirspor son iki sezondur yeniden boy gösterdiği Süper Lig’de dikkat ederseniz müthiş bir performans sergiliyor ve en çok haksızlığa uğrayan ekip olarak da dikkat çekiyor. Hem üç büyükler ile oynadığı maşlarda, hem de İstanbul ekipleriyle maçlarında..

Ancak unutulmamalı ki, nu haksızlık her şeye gölge düşürüyor. Haksızlığı yapanlara güven kalmıyor. Sevgi, dostluk, kardeşliktir dediğimiz spordan insanları uzaklaştırıyor. Yazık hem de çok yazık.

Evet! Futbol güzel, tüm ekiplerimiz de güzel. Ancak özellikle hakemlerimizin adil bir yönetim sergilemesini istiyoruz. Hakemlerimize güvenimiz tamdır. Kimsenin baskısı altında kalmadan maçları tarafsız, adilce yönetmeleri hepimizin temennisi.. Başarılar..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.