TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takviye şart

Yazının Giriş Tarihi: 03.07.2024 16:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 16:13

Kentimizin Süper Ligde yer alan tek ekibi Adana Demirspor, yeni sezon için lisans güncellemesini yaptı ve kadrosunda 29 futbolcunun olduğu gözlendi. Geride kalan sezonda ise ekibimizin kadrosunda 39 futbolcu vardı.

Süper Lig, ülkemizin en üst ligi ve bugün Avrupa ligleriyle rahatlıkla yarışan bir lig.. Son yıllarda Avrupa kupalarında ekiplerin başarılarını görüyoruz. Ayrıca Dünyanın birçok liginde top koşturan önemli futbolcularımız var ve daha büyük kulüplerin transfer listelerine giren oyuncularımızı da sayarsak ülke futbolumuzun geldiği noktayı daha iyi görebiliriz.

Evet! Ligimiz kaliteli ve yer alan ekiplerin de çok iyi olması gerekir. Yoksa barınmak mümkün değil. Zaten iyi olmayan ve özellikle ileriye yatırım yapmayıp sadece yer aldığı yıl için yatırım yapan ekipler Süper Lig’e çıktığı sezon yeniden bir alt lige düşüyor.

Aynı şekilde birinci ligde de iyi bir ekibi olmayanlar bir türlü devler ligine çıkamıyor. Bir bakıma yerinde sayıyor. O, ne kendine ne de bulunduğu kentte taraftar sayısını artıramıyor. Anca küçük bir taraftar grubuyla devam edip gidiyor.

O nedenle iyi bir kadroya, geniş bir kadro grubuna sahip olmanız ve bunların da kaliteli oyunculardan oluşması gerekiyor. Tüm bunları dikkate aldığımızda kentimizin Süper Lig ekibi Adana Demirspor’un kadrosunda bulunan 29 futbolcu iyi ancak yetersiz.

Yetersiz derken Süper Lig için yetersiz ve zayıf bence.. 2022 – 2023 sezonunda Avrupa kupalarına katıldı ve kadrosunu hepimiz biliyoruz. O kadrodan şimdi hiç kimse kalmadı desek yeridir. Bir Yusuf Sarı var deseniz onun da şu transfer döneminde gitme ihtimali çok yüksek..

O bakımdan yeni sezon için takviye şart.. Hem de tüm bölgeler için bu gereklilik bence.. İyi bir kaleci, savunma, orta saha ve forvet hatlarına takviyeler lazım.. Bu durumda ilk beş hedefi çok ama çok zor.. Hatta ligde kalmak dahi zor olur diye düşünüyorum.

Umarız transfer dönemi süresince iyi takviyeler yapılır ve erken yapılması da çok önemli.. Gelecek oyuncuların ekibe adapte olması için erken transfer gerekir. Adana Demirspor’umuzun yeni sezonda yine ligin renk katan ekibi olmasını istiyoruz. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.