TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedef Galibiyet

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2024 15:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 15:23

TFF 1. Ligde son iki hafta kaldı ve tüm maçlar yine aynı saat yani 16.00’da oynanacak. Bu sezonun başarılı ekipleri Eyüpspor ile Göztepe, yeni sezonda Süper Lig’e merhaba diyecek ekipler oldu. Devler ligine çıkacak üçüncü ekip ise sezonun bitmesinin ardından oynanacak play-off maçlarında belli olacak.

Şöyle düşme hattına baktığımızda ise iki belli.. Biri Giresunspor, diğeri Altay.. Burada da daha üçüncü ekip belli değil çünkü puanlar birbirine çok yakın ve son haftaya kalacak gibi gözüküyor. En yakın ekip ise şuan Adanaspor gözüküyor. Tabi kentimizin güzide ekibinin kalması temennimiz.

Adanaspor’umuz şuan 33 puanla 16. sırada yer alıyor. O bakımdan en yakın ekip dedik. Ardından ise 34 puanlı Tuzlaspor 15. sırada, diğer 34 puanlı Şanlıurfaspor 14. sırada bulunmakta.. Yani arada sadece ve sadece 1 puanlık fark var.

Adanaspor, kalan iki maçı da alır ve Tuzla veya Şanlıurfa ekipleri iki maçtan her hangi birinde berabere kalsa dahi Adanaspor ligde kalır. İki ekip de kalan iki maçını da alırsa, bu durumda Adanaspor küme düşen üçüncü ekip olur.

Yani şuan Adanaspor’un yapması gereken kalan iki maçı da mutlak almak.. Hedef iki maçtan da galibiyet.. Sonrası ise sadece bekleyecek.. Böyle köklü kulübümüzün düştüğü bu durum hiç de iyi değil. Umarız ligde kalır ve gelecek sezon daha iyi bir ekip kurarak üst sıralarda görürüz.

Evet! TFF 1. Lig’de son iki hafta kalırken heyecan daha da yüksek.. Bu zorlu maratonda yer alan ve ne yazık ki düşme potasında yer alan Kentimizin güzide ekibi Adanaspor’un ligde kalmasını temenni ediyoruz. Sıkıntı büyük, stres çok.. Umarız bu kötü günler geride kalır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.