TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedeften koptuk

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2024 15:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 15:29

Geçtiğimiz sezon hem ligde, hem de tarihinde ilk kez yer aldığı Avrupa arenasında adeta fırtınalar estiren Adana Demirspor’da, bu sezon ne yazık o günlerden eser kalmadı. Son 4-6 haftadan beri anca kendine gelebilen ekibimiz, son iki hafta ise puanları adeta heba ediyor.

Geçtiğimiz hafta evinde Kayseri ile oynadığı ve alabileceği maçtan beraberlik çıkarırken, bu hafta Samsunspor deplasmanından yine 90 dakika boyunca 1 – 0 önde götürdüğü maçı yine son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı.

Samsun maçında müthiş bir oyun sergiledikleri bir gerçek.. O kadar kısa sürede uyumun sağlanması ve ortaya konan futbol gerçekten çok iyi.. Şuan bence artık alt sıralar ile işimiz kalmadı ancak üst sıralarla da işimiz kalmadı. Avrupa işi bu sezon hayalden başka bir şey değil. Yani hedeften koptuk.

Yalnız unutmamak lazım ki sezon sonunda birçok önemli futbolcuların sözleşmelerinin süresi bitiyor. Ya şimdiden onları yeniden masaya oturtup anlaşmaya varacağız, ya da alternatiflerini şimdiden aramak lazım. Sonuçta Süper Lig zorlu bir lig ve iyi bir kadronuz olmadan burada kalmak imkansız..

Şimdi bu hafta Cuma günü oynayacağımız zorlu Galatasaray maçına bakacağız. Kalan maçlarda alacağımız sonuçlar da ligi kaçıncı sırada bitireceğimizi belirleyecek. Bu hafta lider Galatasaray, ardından İstanbulspor, Gaziantep FK, Antalyaspor ve Başakşehir..

Evet! Adana Demirspor, Avrupa hedefinden bu sezon için koptu.. Artık kalan maçlar prestij maçları.. Sonrasında ise yeni sezon için çalışmak lazım. İyi bir kadro ile gelecek sezon yine Avrupa hedefi neden olmasın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.