TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’nın haftası olsun

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2024 18:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 18:22

Bu Pazar Süper Lig ekibimiz Adana Demirspor, deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. TFF 1. Lig ekibimiz Adanaspor deplasmanda Erzurumspor’a konuk olacak. TFF 3. Lig ekibimiz Adana 1954 FK ise kendi evinde Siirt İl Özel İdaresi Spor’u konuk edecek. 
Sultanlar Ligi’nde yer alan Çukurova Belediyesi SK ekibimiz de evinde Karayolları ile karşı karşıya gelecek. Kentimizin profesyonel liglerde yer alan dört ekibimizin de maçları Pazar yani aynı gün.. Başarılar diliyoruz. Umarız dört ekibimiz de galibiyet alır.
Süper Lig’de yer alan ve son iki sezon performansıyla dikkat çeken Adana Demirspor, ne yazık ki ilk 10 hafta sonrası düşüş yaşadı ve şuan 10. sırada yer almakta.. Devre arası 9 oyuncuyu kadrosuna ekledi ve şimdi yine o eski ekibimizi temenni ediyoruz. Tabi oyuncuların uyum süreci olacaktır. Umarız biran önce uyum ile birlikte yine çıkışa geçer ve ilk 5 içerisinde yer alarak Avrupa kupalarına katılırlar. 
Bu hafta Alanya deplasmanına gidiyorlar ve maçtan galip gelirler diye düşünüyorum. Bir iki haftadır oynadıkları futbol aslında iyi ancak forvet eksikleri vardı ve Balotelli ile Yusuf Sarı ekibe katılınca bence o sorun da artık kalmadı diye düşünüyorum. Alanya maçıyla bir seri başlarsa artık Avrupa hedefine ulaşırız..
TFF 1. Ligde yer alan Adanaspor’a baktığımızda; ilk devre iyi değildi ancak ikinci devre biraz kendine geldiler ve bu gelişim ile 3-4 basamak üst sıraya çıktılar. Şimdi önemli olan tehlikeli bölgeden iyice uzaklaşmaları.. Son 4-5 yıl sıkıntıları var ve bu sezonda da aynı durum var gibi gözüküyor.
İşin güzel tarafı şuan bir çıkış yakaladılar ve devam etmesiyle artık riskli bölgeden ulaşıp, ardından olursa play-off hattına girerler ve Süper Lig’e çıkacak üçüncü ekip olma şansları var. Tabi burada öncelik riskli bölgeden uzaklaşmak.. 
Bu hafta Erzurumspor deplasmanına çıkacak. Zorlu bir maç olacağı gerçek.. Adanaspor en azından beraberlik alırsa haftayı puansız kapatmamak anlamında yine iyi bir avantaj olmuş olur. Umarız eli boş dönmezler..
Futbolda diğer bir ekibimiz Adana 1954 FK’nın da maçı Pazar günü.. Onların ise son üç hafta yenilgi aldığını görmekteyiz. Sezon başından beri halen zirvede olsalar da üç maçın kaybı iyi olmadı. Sonuçta daha çok maç var ve alttaki ekipler adım adım geliyor. Sezon sonu rahat olmak için puan farkı korunmalı.. Bu hafta kendi evlerinde Siirt İl Özel İdaresi Spor’u konuk edecekler. Saha ve seyircisi önünde alacakları galibiyetle bir yeniden seri başlatıp hedefe doğu emin adımlarla gitmeleri temennimiz..
Futboldan sonra Sultanlar Ligi’nde yer alan kentimizin tek ekibi Çukurova Belediyesi SK’nın da durumu ilk devre iyi değil ve onlar da ikinci devre biraz toparlandılar. En alt sıralardan 10. sıraya kadar yükseldiler.  Bu hafta Karayolları ile kendi evinde oynayacaklar. Rakip en alt sırada ve ekibimiz maçı alırsa daha rahat olacaktır. Umarız galibiyetle ayrılırlar.
Evet! Adana’nın önemli spor ekiplerinin maçları Pazar günü.. Tüm ekiplerimizin galip gelmesini ve Adana’mızın haftası olmasını diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.