TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut var

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2024 16:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 16:05

TFF 1. Ligde sezonun bitimine kaldı 3 hafta. Bu zorlu maratonda yer alan kentimizin ekibi Adanaspor, geride kalan süreçte 32 puan ile ne yazık ki düşme hattı içerisinde bulunuyor. Son haftalar da her ne kadar bir kıpırdama olsa da, çok puan kaybı yaşadılar.

Kalan maçlara baktığımızda Manisa, Altay ve Bandırma.. Son hafta Bandırma maçı kritik olabilir çünkü onların play-off iddiası var. Son haftaya kadar garantileme gibi bir durumları olursa o maç da rahat geçer diye düşünüyorum.

Tabi Adanaspor’un en azından Altay ve Manisa maçlarından mutlak galibiyet almaları lazım. Rakiplerin ise puan kaybetmesi gerekiyor. Eğer üst sıradakiler kalan 3 maçı da alırsa artık geçmiş olsun demekten başka çare yok.

Sonuçta sezon başından beri Adanaspor çok basit maçlarda puan kayıpları yaşadı. İnişli çıkışlı bir grafik çizdi. Mustafa Kaplan sezona başladılar, ardından uzun bir ara ve yerine Eyüp hoca baktı. Derken Kemal hocayı getirdiler. Ancak kadronun zayıflığından dolayı istikrarı yakalayamadılar. 

Ve sonuç şuan 31 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 18 mağlubiyet.. Toplanan ise sadece 32 puan.. İşi çok ama şanları var. Kalan maçları kazanmaktan başka çareleri yok. Rakiplerinin ise puan kaybetmesini bekleyecekler.

Evet! Zorlu ve geri dönülemez son virajdayız. Düşme hattında bulunan Adanaspor’un ligde kalma şansı kalan son üç haftaya bağlı.. Umut halen var. Kalan maçlar alınırsa bence bu sezon Adanaspor ligde kalacaktır. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.