TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Sezon

Yazının Giriş Tarihi: 28.05.2023 16:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 16:52

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde binlerce insanımız kaybettik, binlercesi de yaralandı. Deprem sonrası Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor ile Gaziantep FK ve Spor Toto 1. Lig'den Yeni Adanaspor ile Malatyaspor sezonun kalanında lige devam etmeme kararı alarak ligden çekildi.

Sadece onlar mı? Hayır! TFF 2. Lig ekipleri Adıyaman FK, Şanlıurfaspor, Amed Sportif Faaliyetler, Diyarbekirspor, İskenderunspor, TFF 3. Lig ekipleri Karaköprü Belediyespor, Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor FK, Malatya Arguvanspor aynı şekilde çekildi. Bölgesel Amatör Lig'de 1. Grup, 2. Grup ve 7. Grup'ta bulunan birçok takım, felaketin etkilerini hissetti.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu'nda Gaziantep temsilcisi ALG Spor ve Onvo Hatayspor, B Grubu'nda Amed Sportif Faaliyetler ve Bitexen Adana İdmanyurduspor, 1. Lig'de de Birfen Koleji Hatay Defne Spor ile Doğuş Gold Gaziantep Asya Spor ve 3. Lig ekipleri de depremden etkilendi. Bir daha yaşanmaması dileğiyle ülke olarak büyük geçmiş olsun diyoruz.

Asrın felaketinden etkilenen ve ligden çekilen kentimizin TFF 1. Ligde mücadele eden ekibi Adanaspor’da deprem sonrası birçok futbolcusu gitti. Kimi geçici transferler ile ülkemizde başka ekiplerde oynarken, kimi yurt dışında aynı şekilde devam etti. Kimi ise şuan boşta bekliyor.

Sezon bitti. Altınordu ve Denizlispor küme düşerek lige veda eden takımlar oldu. Samsunspor’un ardından Çaykur Rize adını Süper Lig’e yazdırırken, üçüncü takım ise play-off’tan çıkacak isimle belli olacak.

Sezonun sona ermesiyle şimdi gelecek sezon için ekipler hummalı bir çalışma içerisine girecek. Yeni teknik direktörler, futbolcular vs. en iyilerini kapma yarışı başlayacak. Tabi elini çabuk tutan daha iyi bir ekip kurma şansı elde edecek.

İlimizin köklü ekibi Adanaspor da bu zorlu yarışın içerisinde yer almakta ve kadrosunda pek kimse kalmadı. Kimi başka ekiplere gitti, kimisinin sözleşmesi bu sezon bitiyor. Hal böyle olunca gelecek sezon için çok iyi bir yapılanma yapması gerekecek.

Ve hatta geç kalmadan şimdiden çalışmalarını yapması isabetli bir ekip oluşturması için çok önemli bence.. Son yıllarda zaten sıkıntılı bir süreç yaşayan ekibimiz, gelecek sezon için çok iyi çalışmalı..

Artık sonlarda yer alan ve sezon sonları sıkıntı yaşayan değil, zirve yarışı veren, Süper Lig için çabalayan bir ekip istiyoruz. O bakımdan çok iyi bir kadro kurulması temennimiz..

Evet! Sezon sonu ile birlikte gelecek sezona hazırlık zamanı geldi. Adanaspor’un geç kalmadan iyi isimleri alıp gelecek sezon Süper Lig’e çıkacak en büyük adaylar arasında yer almasını bekliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.