TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni sezon, yeni umut

Yazının Giriş Tarihi: 29.04.2023 17:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.04.2023 17:32

Adana’mızın Sultanlar Ligi’nde tek temsilcisi kadın voleybol ekibimiz Çukurova Belediyesi SK, sezonu 9. sırada tamamladı. İlk sezonu olmasına rağmen iyi bir grafik çizip, play-off hattı hedefiyle yola çıkan sultanlarımız, son 4 hafta başarısız sonuçlar alınca, hedeften uzaklaştı.

Aslında son 4 haftaya kadar gayet iyi maçlar çıkardı. Sezonun ilk yarısında mağlup ettiği ekiplere, ikinci yarı kaybetmesi hedeften uzaklaşmasına neden oldu. Beklentimiz, o maçları ikinci yarıda da alacağı yönündeydi ancak maalesef olmadı.

Sonuçta sezon bizim için sona erdi. Sağlık olsun diyelim. Bundan sonra önemli olan yeni sezon.. Yani bizim için yeni sezon, yeni umut diyeceğiz. Önemli olan bundan sonrası.. Yeni sezon için birkaç iyi oyuncu alınıp, çalışmalara biran önce başlamalı bence..

İlk kez devler liginde yer almamıza rağmen gayet iyi bir dönemi geride bıraktık. Tebrik ediyoruz. Ayrıca Başantrenör M. Umut Uysal ile iki sezon için antlaşmaya varıldı. Umut hoca ekibi iyi bilen ve bence iyi işler çıkaran önemli bir isim.

Sonuçta Çukurova'nın sultanlarını şampiyon yaparak Sultanlar Lig'ine çıkaran Mustafa Umut Uysal’dır. Bu sezon ilk 9, gelecek sezon ilk 8 içerisinde olup, ekibi Avrupa kupalarına çıkaracaktır. Artık ekibi çok iyi tanıyan biri olarak daha başarılı işler bekliyoruz.

Evet! Filede bu sezon ilk 9’de yer aldık. Gelecek sezon ilk 8 diyoruz. Yeni, sezon, yeni umut.. Adana’mızın Sultanları, yeni sezona daha başarılı olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.