TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yapılanma

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2023 17:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 17:22

Sezonun kaldı son haftası. Bir hafta kaldı ancak artık şampiyon belli, küme düşecek son ekip ise haftaya belli olur. Diğer ekipler ise artık tüm dikkatini gelecek sezona dikti. Kimi yeni teknik direktör, kimi futbolcu peşinde..

Bu zorlu ligde iyi bir sezonu geride bırakan Adana Demirspor, ligi 4. olarak tamamlamayı garantiledi. Fenerbahçe’nin Türkiye kupasını alması halinde ise Avrupa kupalarına katılma şansı elde edecek. Gitmese de sonuçta güzel bir sezon oldu..

Şimdi ise gelecek sezon için çalışma zamanı.. Teknik Direktör Montella ile iki güzel sezon geçirdik. Ancak bundan sonrası için henüz kesin bir şey yok. Montella’nın devam edip etmeyeceğini kimse bilmiyor.

Kimi gidecek, kimi ise kalacak diye söylentiler ortalıkta dolaşıyor. Bence kalması gerekir diye düşünüyorum. Ve hatta bence ligde şuan en kaliteli hoca Montella.. Elindeki kıt imkanlarla müthiş işler yaptı. Verim alınamaz dedikleri futbolcuları adeta yeniden keşfederek bugünlere kadar geldi. Kalırsa da bence seneye şampiyon adayları arasında Adana Demirspor da olacaktır.

Evet! Sezon bitti artık.. Bundan sonrasına bakmak lazım.. Yeni bir yapılanma ile gelecek sezon için düşündüğümüz şampiyonluk yarışına girebilmek için iyi bir yapılanma gerekir. Şimdiden iyi bir kadar ile gelecek sezona daha güçlü girmek hedefimiz olmalı..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.