TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yıl..

Yazının Giriş Tarihi: 02.01.2023 17:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.01.2023 17:29

Koca bir yılı daha geride bıraktık ve koca bir yıla da merhaba dedik. Sanki dün başladı dediğimiz 2022 yılı hızla gelip geçti ve nasıl geçtiğini anlamadık.  Bir bakıma zaman hızla geçmekte ve biz bunun farkında mıyız acaba diye düşünmek gerekir.

Evet! Koca 2022 yılını geride bıraktık. Koskoca bir yıl daha .. Öyle ve ya böyle, iyisiyle-kötüsüyle, hüznüyle-sevinciyle geride kaldı. Şimdi yeni bir yıla yelken açarken, yeni umutlar, yeni ihtiyaçlar vs.. daha bir çok beklenti içerisinde olarak yeni bir yıl..

Tabi tüm bunları düşünürken, gerçekleştirmeye çalışırken bir bakmışız ki 2023 yılı da geride kalmış. Yıl sonu işin muhasebesini yaptığımızda kârda mıyız, yoksa zararda mı diye düşüneceğiz. Burada önemli olan sağlıklı bir yıl olması değil mi? Evet! Hepimiz için en önemlisi sağlıklı bir yaşam olması..

Çok değil.. 2019 yılında başlayan ve halen etkisi devam eden koronavirüs pandemisini unutmadık. Tüm dünyayı etkileyen, milyonlarca kişinin hayatını kaybettiği ve uğramadığı kimse kalmayan kötü hastalık.. Her ne kadar şimdi rahat olsak da, hâlâ içimizde dolanmakta.. Temennimiz tamamen ortadan kalkması ve başka hastalıkların da olmaması..  

Evet! Bir yılı daha geride bırakırken, yenisine merhaba dedik. Yeni hayaller, yeni umutlar ile yeni bir yıl daha başladı.. Yeni yıl için en önemli dileğimiz sağlıklı bir yıl olması.. Huzurlu, mutlu bir yıl olması..

2023 yılının huzurun, sağlığın, ülke olarak ekonomik sıkıntıların sona erdiği, aydınlık ve güzel günlerin olacağı bir yıl olarak diliyorum..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.