TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

145 Yeni araç ve İş Makinesi ile ASKİ Hizmet için Güçleniyor

Adana Büyükşehir Belediyesi 145 yeni araç ve iş makinesini satın alınmasıyla birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) halka hizmet için her geçen gün daha da güçleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2023 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2023 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
145 Yeni araç ve İş Makinesi ile ASKİ Hizmet için Güçleniyor

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER)-  Adana Büyükşehir Belediyesi 145 yeni araç ve iş makinesini satın alınmasıyla birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) halka hizmet için her geçen gün daha da güçleniyor.

Kiralama bedellerin yüksek olması sebebiyle 2019 yılından bu yana satın alma yöntemiyle ASKİ bünyesine toplam 145 adet araç ve iş makinesi satın alındı. Maliyet avantıjıyla kısa süre içerisinde kendisini amorti eden makinelerle çok fazla tasarruflar elde edilebildi. Elde edilen tasarruf bedeli ile kent genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyuna yapılacak olan yatırımların sayısı arttırıldı. 

Kanalizasyon - y (2)

Bugüne kadar toplam 2019 kilometre içme suyu hattı inşa eden ASKİ, şehrin dört bir yanına sağlıklı ve kaliteli su ulaşmasını sağladı. Altyapı yatırımları kapsamında ise toplam 320 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşenerek Adanalıların hizmetine sunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.