SON DAKİKA
Hava Durumu

34 yıldır görev yaptığı okuldan emekli olan emektar öğretmen Mustafa Bölükbaşı'na duygusal veda

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 34 yıl aynı okulda görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mustafa Bölükbaşı, meslektaşları ve öğrencilerinin düzenlediği programla emekliye ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2025 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2025 09:40
Kaynak: İHA

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Anadolu Lisesi’nde 34 yıldır görev yapan 65 yaşındaki Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mustafa Bölükbaşı, yıllarını verdiği mesleğine duygusal bir programla veda etti. Görev süresinin dolmasıyla emeklilik kararı alan Bölükbaşı için meslektaşları ve öğrencileri tarafından özel bir veda programı düzenlendi.

Ders verdiği sınıftan ayrıldıktan sonra koridorlarda ve merdivenlerde toplanan öğrencileri tarafından alkışlar ve karanfillerle uğurlanan Bölükbaşı, gözyaşlarına hâkim olamadı. Veda töreni, öğretmenler odasında devam etti. Burada kendisine çiçek takdim edilen Bölükbaşı, meslektaşları ve öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.

34 yıldır görev yaptığı okuldan emekli olan emektar öğretmen Mustafa Bölükbaşı'na duygusal veda 2

“Çok Karmakarışık Duygular İçindeyim”

Veda programı sırasında duygularını paylaşan Mustafa Bölükbaşı, meslek hayatını şu sözlerle özetledi:

“Çok güzel, çok değişik, çok karmakarışık duygular içerisindeyim. Başta müdür beyimiz olmak üzere idareci arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, memurlara, personelimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir şey ortaya koydular. Arkadaşlarım, okulum ve benim için güzel bir anı oldu. Ben 34 yıldır bu okuldayım.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.