TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 Ocak Demirspor ‘Şampiyon’

TFF 3. Lig 6. Grubunu 25 puanla zirvede tamamlayan 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Takımı, şampiyon oldu. Kupayı müzesine götüren Adana ekibinde Kulüp Başkanı Gökhan Özdemir, hedeflerinin play-off’u kayıpsız geçip 2. Lige adını yazdırmak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
5 Ocak Demirspor ‘Şampiyon’

TFF 3. Ligde sezonun tamamlanmasıyla birlikte ekipleri play-off heyecanı sardı. TFF 3. Lig 6. Grubunda yer alan 5 Ocak Demirspor, 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 25 puan toplayarak zirvede tamamladı ve şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre; Ligin son maçında Adana Akdeniz Spor’u 3 – 0 mağlup eden 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Takımı, bitiş düdüğüyle birlikte şampiyonluk sevincini taraftarıyla yaşadı. Başarılı bir dönemi şampiyonluk ile taçlandıran Adana ekibinde Kulüp Başkanı Gökhan Özdemir, tüm zorluklara rağmen yılmadan çalıştıklarını ve kupayı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Tüm ekibine ve futbolcularına teşekkür eden Özdemir, hedeflerinin ise play-off’u kayıpsız geçip 2. Lige adını yazdırmak olduğunu söyledi.

5 Ocak Demirspor Kulüp Başkanı Gökhan Özdemir, “5 Ocak Demirspor kadın futbol takımımız, bir sezonu daha başarılı bir şekilde tamamlayarak geride bıraktı. Şampiyon olduk ve kupayı müzemize götürme gururunu yaşıyoruz.

Bu gururu taraftarımız da yaşadı ve bu zafer Adana futbolunun parlak bir geleceğine işaret etmektedir. Tüm teknik heyetimize, kızlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Ailelerine teşekkür ediyorum. Yılmadan, yorulmadan, bu kadar zorlu şartlara rağmen güzel bir şekilde sezonu tamamladık. Şimdi sırada play-off süreci var ve hedefimiz başarılı bir şekilde bu süreci de geçip adımızı 2. Lige yazdırmak istiyoruz.” Diye konuştu.

ÖZDEMİR; HAYALLERİMİZ VAR VE ONLARI GERÇEKLEŞTİRMEYE KARARLIYIZ

Hayalleri olduğunu ve maddi sıkıntılara rağmen, o hayallerinden vazgeçmediklerini belirten 5 Ocak Demirspor Kulüp Başkanı Gökhan Özdemir şu açıklamalara yer verdi;

“Muhteşem bir takım ve teknik ekibe sahibiz. Aynı zamanda yönetim kurulumuz da öyle.. Yönetim kurulumuzun destekleriyle çok daha büyük başarılar elde edeceğiz. Sadece Adana değil, Türkiye çapında bir takım olacağız.

Bugün 96 kız futbolcumuz var ve halen talep var. Oyuncularımızın çoğu uzak kırsal bölgelerde ve köylerde oturuyor. Futbol aşkına zorlu şartlara rağmen pes etmeyen futbolcularımız, hem kendileri hem de Adana için başarı hedefliyor. Azimliler ve bu azimlerinin onları daha büyük başarılara taşıyacağına inancımız büyük..

ADANA SAHİP ÇIKMALI

Bugünlere zor şartlarda geldik. Kulüp olarak hiçbir gelir kaynağımız yok. Aslında tüm Adana’nın bu kulübe sahip çıkması gerekiyor. Özellikle kentin dinamikleri, büyükleri, iş insanlarına sesleniyoruz. Gelin hep beraber bu kulübü daha ileriye taşıyalım.

Kulüp olarak hiçbir gelir kaynağımız olmadığı için bu çocukların masraflarını karşılamaktan zorlanıyoruz. Gördüğünüz gibi tüm imkansızlıklara rağmen sezonu şampiyon olarak tamamladık ve kupamızı müzemize götürdük. Daha büyük hedeflere de ulaşacağımıza da inanıyorum.

Tabi gönül isterdi ki o kızımız için daha fazlasını yapalım. Türkiye şampiyonasına gitme hedefimiz var ve gideceğiz. Bu seneki hedefimiz 2. Lig'de oynamak. Ancak şu anki maddi imkansızlıklar içerisinde Türkiye şampiyonasına gitmekte sıkıntı yaşayabiliriz.

Kızlarımıza sahip çıkılmasını istiyoruz, başka da bir şey istemiyoruz. 4 yıl önce bu kulübü kurduğumuzdan beri kırsal kesimler ve köylerdeki kız çocuklarını spora kazandırdık. Bugün 96 kişilik kız futbol takımımız var.

Sokaktan aldığımız var, köylerden, kırsal kesimlerden aldığımız kızlar var. Biz bunların hepsine uzandık. Kızlarımızın hepsini spora kazandırdık ve sporun içinde de tutmaya çalışıyoruz. Muhteşem bir ortamımız var. Şuan Adana'nın en gözde takımıyız. Kapımız bütün kızlarımıza açık.

2020’de kulübü kurarken demiştik; Yılmadan, yorulmadan spor ve spora katkı için çalışacağız. O günden beri bunu başarılı bir şekilde yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz. Sporcularımız için ve özellikle kız sporcularımız için gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız. Yılmadan, yorulmadan spor ve spora katkı için çalışıyoruz ve keyifle işimizi yapıyoruz.

Adana’da farklı bir soluk ve anlayış içinde hizmet edeceğiz. Sadece futbol mu? Değil! Kurulduğumuz günden geçen süreçte çok sayıda 6-16 yaş grubu minikleri çatımız altında buluşturduk ve hâlâ devam ediyoruz. Futbol, Atletizm, Mua TAİ ekiplerimiz var.

Mutluyuz, gururluyuz. Bu gurur Türkiye’mizin, Adana’mızın, kısaca hepimizin gururu.. Adana ilimiz sporu ve sporcuyu çok seven bir kent olmakla beraber biz de gençlerimizin bu yeteneklerini ortaya çıkarmakta kararlıyız.”

adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.