TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, saha çalışmalarını sürdürüyor

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 11:34
Kaynak: BÜLTEN
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, saha çalışmalarını sürdürüyor

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yürüttüğü seçim kampanyası kapsamında Adana'nın çeşitli bölgelerindeki esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor. Kocaispir, şehrin tüm sorunlarını bildiklerini ve projelerinin hazır olduğunu belirterek, Adana'nın kayıp yıllarını telafi edeceklerini ifade etti.

Yoğun saha çalışmalarıyla Adana'yı ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşan Kocaispir, her ziyarette ilgi ve destekle karşılaşıyor. Adana'nın daha yaşanabilir, insanları mutlu eden, modern bir şehir olması hedefiyle yola çıkan Kocaispir, sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştiriyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, saha çalışmalarını sürdürüyor 2

KOCAİSPİR: ULAŞIMDA ÇAĞ ATLATACAĞIZ

Ziyaret ettiği bölgelerden biri olan Yeşilevler, Topel, İtimat, Özen, Barkal, Akkapı, Özbirlik, Önderler ve Meydan Dolmuş Kooperatifleri'nde dolmuşçu esnafının talep ve önerilerini dinleyen Kocaispir, ulaşımda ve toplu taşıma konularında Adana'ya çağ atlatacak projelerini esnafa aktardı.

Turgut Özal Bulvarı'nda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde işyerlerini tek tek gezen Kocaispir, esnafların beklenti ve taleplerini dinleyerek hayırlı işler diledi. AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, Cumhur İttifakı MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın'ın eşlik ettiği ziyaretlerde, Adana'nın hak ettiği hizmeti alması için esnaf ve vatandaşlardan destek sözleri alındı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, saha çalışmalarını sürdürüyor 3

Bulvar üzerindeki bir işyerinin penceresinden destek mesajı veren bir kadın, "İnanıyoruz Adana sizinle kazanacak Fatih Başkan'ım" diyerek destek sözü verdi. Kocaispir ise "İnşallah Adana'mız desteklerinizle kazanacak. Adana'mız için durmak yok" şeklinde teşekkür etti.

Ziyaretlerin ardından 100. Yıl Mahallesi'nde katıldığı iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Kocaispir, seçimlerin ardından Adana'nın sorunlarına çözüm getirmek için projelerini hayata geçireceklerini belirtti. 31 Mart'ta Adana'nın kazanacağını vurgulayan Kocaispir, "Adana'nın kayıp yıllarını telafi edeceğiz" dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.