TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Büyükşehir'den 23 Nisan'da çocuklara ücretsiz gondol keyfi

Adana Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz kılmak için çocuklara özel gondol turu düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 17:47
Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU
Adana Büyükşehir'den 23 Nisan'da çocuklara ücretsiz gondol keyfi

Adana Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz kılmak için çocuklara özel ücretsiz gondol turu düzenledi.

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılan yerli ve yabancı konuklara gondol keyfi yaşatan Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz kılmak için çocuklara özel gondol turu düzenledi.

adana gondol

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda,  kentin ortasından geçen Seyhan Nehri'nde gerçekleştirilecek gondol turlarına katılmak isteyen 7-15 yaş arasındaki çocukların, Merkez Park Gondol Marina'da bulunmaları istendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, çok sayıda çocuğun aile büyükleriyle ilgi gösterdiği ücretsiz gondol turları ile Seyhan Nehri boyunca keyifli bir gezinti yapılarak Adana'nın güzel manzarasının tadını çıkarabilecekleri ifade edildi.

adana gondol

Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.