TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da 4 ilçenin belediye başkanı mazbatasını aldı

CHP’den Karataş, Aladağ, Yumurtalık ve Çukurova’da başkan seçilen isimler mazbatalarını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
Adana’da 4 ilçenin belediye başkanı mazbatasını aldı

CHP’den Karataş, Aladağ, Yumurtalık ve Çukurova’da başkan seçilen isimler mazbatalarını aldı.

İLKHABER Gazetesi'nden Bayram Bulut ve Selma Duman'ın haberine göre; 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin ardından seçilen belediye başkanlarının bazıları mazbatalarını almaya başladı. Adana’nın ilçelerinde de 4 belediye başkanı mazbatalarını alarak göreve başladı. 

KOZAY MAZBATASINI ALDI

CHP'den Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay törenle mazbatasını aldı. Kozay, İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını mazbatasını alan Kozay, Çukurova Belediye Başkanı olarak göreve resmi olarak başladı.

Adana’da 4 ilçenin belediye başkanı mazbatasını aldı 2

KOZAY: UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Kozay, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Kozay'a CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da eşlik etti. 

Adana’da 4 ilçenin belediye başkanı mazbatasını aldı 3

ÖZDEMİR GÖREVE BAŞLADI

İki dönemdir Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Akgedik tarafından yönetilen Aladağ Belediyesi’nde 31 Aralık’ta yapılan seçimde CHP’nin adayı  Kemal Özdemir, 5 bin 720 oy alarak seçimi kazanan isim oldu. Seçimi kazanan Özdemir, Aladağ'ın yeni belediye başkanı oldu.

Adana’da 4 ilçenin belediye başkanı mazbatasını aldı 4

ALADAĞ’A BAHARI GETİRDİK

Kemal Özdemir, mazbatasını alarak resmi görevine başladı. Özdemir ilk açıklamasını yaparak, “Aladağ’ımıza baharı getirdik. Bana bu gururu yaşatan tüm Aladağ'a teşekkür ediyorum. Halkımızın emanetini, verilen mazbata ile teslim aldım” dedi.

Adana’da 4 ilçenin belediye başkanı mazbatasını aldı 5

KARATAŞ MAZBATASINI ALDI

Adana’nın Karataş ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Ali Bedrettin Karataş kazandı. Ali Bedrettin Karataş 7 bin 663 oy alarak ilçenin yeni başkanı oldu. Karataş düzenlenen tören ile mazbatasını alan Ali Bedrettin Karataş, başkanlık görevine resmen başlamış oldu.

Adana’da 4 ilçenin belediye başkanı mazbatasını aldı 6

ALTIOK YUMURTALIK’TA GÖREVE BAŞLADI

Yumurtalık’ta seçimi kazanan CHP’li Erdinç Altıok da, mazbatasını alarak belediye başkanlığı görevini devraldı.  Düzenlenen tören ile mazbatasını alan Altıok’u Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHP Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut ile yeni seçilen diğer ilçe belediye başkanları yalnız bırakmadı.

Altıok burada yaptığı konuşmada; “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini demokrasi kültürümüze yakışır biçimde tamamladık.  İlçemiz için elbirliğiyle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Coşkulu geçen törende konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu Altıok’a başarı dileğinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.