TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana, EMITT fuarında turizm potansiyelini tanıtıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) kente özgü lezzetler ve turistik destinasyonlarını tanıtarak yerli ve yabancı turist çekmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
Adana, EMITT fuarında turizm potansiyelini tanıtıyor

Bu yıl 27.’si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Dünya turizm sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan fuar, birçok ülkeden katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getiriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, fuara son beş yıldır olduğu gibi bu yıl da büyük bir standla katılıyor. 100 metrekarelik alanda kenti temsil eden belediye, Adana'ya özgü lezzetleri ve önemli turistik noktaları tanıtıyor. Aynı zamanda, Adana'da düzenlenen festivaller de ziyaretçilere aktarılıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'nın tanıtımına büyük önem verdiklerini ve yerli ve yabancı turistleri çekecek tanıtım faaliyetlerine ağırlık verdiklerini belirtiyor. Fuarda ziyaretçilere, cezerye ve şalgam ikramı eşliğinde Adana'nın 15 ilçesini kapsayan tanıtım filmleri gösterilirken, kataloglar dağıtılıyor.

Adana, EMITT fuarında turizm potansiyelini tanıtıyor 2

Ayrıca, Başkan Zeydan Karalar döneminde gerçekleştirilen turizm yatırımları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler de fuar kapsamında tanıtılıyor. Fuar, 6-9 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak ve turizm-seyahat sektöründeki sorunlar ve çözüm yollarına dair birçok konferansa ev sahipliği yapacak. Adana, EMITT Fuarı'nda turizm potansiyelini geniş bir kitleye tanıtarak sektördeki yerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.