TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret Borsası ile "Kardeş Ticaret Borsa" protokolü imzaladı

Adana Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret Borsası ile imzalanan protokol ile "Kardeş Ticaret Borsa"sı oldu. İki borsa, TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında kıyaslama çalışması ve protokol imzalayarak birlikte çalışma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 11:34
Kaynak: BÜLTEN
Adana Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret Borsası ile "Kardeş Ticaret Borsa" protokolü imzaladı

Adana Ticaret Borsası, işbirliği ve dayanışmayı artırmak amacıyla Tarsus Ticaret Borsası ile "Kardeş Ticaret Borsa" protokolü imzaladı. Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke'nin hazır bulunduğu imza töreninde, TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında kıyaslama çalışması ve protokol imzalanarak birlikte çalışma kararı alındı.

Başkan Şahin Bilgiç, törende yaptığı konuşmada, önceki "Kardeş Borsa" protokollerinin ardından Tarsus Ticaret Borsası ile de benzer bir anlaşma yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Bilgiç, birlikten kuvvet doğacağını vurgulayarak, "Bir elin nesi var, iki elin sesi var" sözünü hatırlattı ve işbirliğinin güçlerini birleştirerek başarıya ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti.

Adana Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret Borsası ile Kardeş Ticaret Borsa protokolü imzaladı 2

TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında gerçekleştirilen kıyaslama çalışması ve imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen Bilgiç, Adana'nın bereketli topraklarının daha da verimli hale getirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke ise Adana Ticaret Borsası'na teşekkür ederek, "Bizler zaten kardeştik, ancak bugün bu kardeşliği daha resmi bir şekilde taçlandırıyoruz. Akreditasyon anlamında Türkiye'de birinciliğimizi sürdürme hedefindeyiz. Güçlü bir ekibimiz var. Temennimiz, sizlerin de birlikteliğiyle başarılı çalışmalarımızı çeşitlendireceğiz." dedi.

Adana Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret Borsası ile Kardeş Ticaret Borsa protokolü imzaladı 3

İmza töreni, Adana ve Tarsus Ticaret Borsaları'nın daha güçlü bir işbirliği içerisinde olmalarını sağlayacak olan protokol ile son buldu. İki borsa, ekonomik ve insani ilişkileri güçlendirmeyi, hizmet ve kalite anlayışını paylaşmayı amaçlıyor. İki tarafın birbirleriyle daha sıkı işbirliği içinde olmaları, iletişimin güçlendirilmesi, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlenmesi hedefleniyor. Bu kapsamda imzalanan protokol, Adana ve Tarsus bölgelerinin tarım ve ticaret alanında daha etkili bir işbirliği yapmalarına olanak sağlayacak.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.