TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana TMMOB İKK’da görev değişimi

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğinde görev değişimi yaşandı. Görev süresi sona eren Ahmet Uncu, İKK Sekreterliği görevini Kerem Şahin’e devretti.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
Adana TMMOB İKK’da görev değişimi

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğinde görev değişimi yaşandı. Görev süresi sona eren Ahmet Uncu, İKK Sekreterliği görevini Kerem Şahin’e devretti.

İLKHABER Gazetesi'nden Bayram Bulut'un haberine göre; Yıllardır TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliği görevini sürdüren ve yaptığı çalışmalarla adından sıklıkla söz ettiren Ahmet Uncu’nun görev süresi tamamlandı. Görev süresini tamamlayan Ahmet Uncu’nun ardından, TMMOB’ye bağlı odaların Adana şube başkanları ve İKK temsilcilerinin ortak kararıyla görevi Makine mühendisleri Odası Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Şahin üstlenmesi kararlaştırıldı. Bunun üzerine Şahin TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğini devraldı.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Yeni göreve getirilen Kerem Şahin düzenlenen törenle görevi Ahmet Uncu’dan devraldı. Makine Mühendisleri Odası Adana Şube binasında gerçekleştirilen toplantıda, İKK Sekreterliği görevini devreden Ahmet Uncu, üç yıldır bu görevi onurla üstlendiğini söyledi. Kerem Şahin’in bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden emin olduğunu anlatan Uncu; çalıştığı dönem boyunca TMMOB Adana İKK bileşenlerine gösterdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

AHMET UNCU’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Adana İKK Sekreterliği görevini üstlenen Kerem Şahin ise, Ahmet Uncu’ya, TMMOB Adana İKK çalışmalarına ve Adana’ya katkısından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. Yüklendiği sorumluluğun, görevinin öneminin bilincinde olduğunu ifade eden Şahin, “TMMOB’ye bağlı Odaların, Adana İKK çatısında yer alan temsilcilerine, kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. TMMOB Adana İKK,Mühendis, Mimar, Şehir Plancısı üyelerimizin mesleki  haklarına sahip çıkmaya ve Adana’daki sorunların çözümü doğrultusundaki çalışmalarına devam edecektir” dedi.

16 ODA YER ALIYOR

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu hakkında bilgiler veren Şahin, “İKK, Çevre Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, GıdaMühendisleri, Harita ve KadastroMühendisleri, İnşaatMühendisleri, JeofizikMühendisleri, JeolojiMühendisleri, KimyaMühendisleri, MadenMühendisleri, MakineMühendisleri, Ziraat Mühendisleri, İç Mimarlar, Mimarlar, Peyzaj Mimarları ve Şehir Plancıları Odalarının Adana Şubeleri ile Bilgisayar Mühendisleri Odası Adana Temsilciliğinden belirlenen isimlerden oluşuyor” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

16 Odanın Adana temsilcilerini barındıran TMMOB İl Koordinasyon Kurulunda; bilgi birikim ve araştırmalarını ortaklaştıracaklarını ifade eden Şahin, Adana’daki her soruna, alanlarının teknik bilgisiyle, önerilerini sunmaya devam ederek, Adana’nın daha yaşanır bir kent olması için gayret edeceklerin aktardı. Şahin, yeni döneme ilişkin çalışmaları hakkında da bilgiler vererek, “TMMOB’nin halkçı, toplumsal mücadele geleneği, çalışmalarımızda en önemli yol göstericimizdir. TMMOB Adana İKK olarak; emekten, halktan yana tutumumuzdan taviz vermeden çalışmaya; anti demokratik uygulamalara, insan hakları ihlallerine karşı çıkmaya devam edeceğiz. Kentimizde atılan her adımın takipçisi olacağımızı, sorunları dile getireceğimizi ve çözüm önerilerimizi sunacağımızı kamuoyuna duyururuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.