TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Valisi Köşger, güvenlik güçlerine başarılı görevlerinden dolayı teşekkür etti

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Şehit Mustafa Sarı Polis Merkezi Amirliği ve Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nı ziyaret ederek güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2024 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
Adana Valisi Köşger, güvenlik güçlerine başarılı görevlerinden dolayı teşekkür etti

Adana Valisi Vali Yavuz Selim Köşger, Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve vali yardımcıları bayramlaşma programı kapsamında Şehit Mustafa Sarı Polis Merkezi Amirliği ile Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret ederek güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

İLKHABER Gazetesi'nden Selma Duman'ın haberine göre; İlk olarak Şehit Mustafa Sarı Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek burada hazır bulunan emniyet mensuplarının bayramını kutlayan Vali Köşger, ilimiz ve ülkemiz genelinde fedakârca görev ifa eden tüm emniyet personeline teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Adana Valisi Köşger, güvenlik güçlerine başarılı görevlerinden dolayı teşekkür etti 2

Daha sonra Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret eden Vali Köşger; ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için canı pahasına vatan görevini icra eden tüm Mehmetçiklerimizin bayramını kutladı.

Adana Valisi Köşger, güvenlik güçlerine başarılı görevlerinden dolayı teşekkür etti 3

Güvenlik güçlerimizin vatandaşımızın huzur ve refahına ciddi oranda katkı sağlayarak huzur içerisinde bayramlarını geçirmelerini temin ettiklerini vurgulayan Vali Köşger, güvenlik güçlerimize başarılı görevlerinizden dolayı teşekkür etti; sağlık, huzur ve başarı temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.