TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da 2. Muhtarlar Futbol Turnuvası başladı

Adana Büyükşehir Belediyesi, muhtarlar arasında dayanışmayı güçlendirmek, birlik ve beraberliği pekiştirmek, iletişimi arttırmak amacıyla düzenlediği futbol turnuvasının ikincisini başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana'da 2. Muhtarlar Futbol Turnuvası başladı

ADANA (İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen "Muhtarlar Futbol Turnuvası" başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen futbol turnuvası, muhtarlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmeyi, birlik ve beraberliği pekiştirmeyi, iletişimi artırmayı amaçlıyor.

Bu yıl 15 ilçeden toplam 15 muhtar ekibi turnuvada yer aldığı turnuvada, her ilçe bir takımla temsil ediliyor, ve takımlar 12 kişiden oluşuyor. Karşılaşmalarda Türkiye Futbol Federasyonu İl Hakem Kurulu tarafından atanan resmi hakemler görev alıyor.

Muhtarlar Futbol Turnuvası 2
Toplam 180 muhtarın katıldığı turnuvanın ilk maçında, Karataş ve Çukurova ilçelerinin muhtarlarından oluşan takımlar karşı karşıya geldi.

Muhtarlar Futbol Tunrnuvası 3

Açılış maçını izlemeye gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, muhtarlık kurumunun toplum için önemini vurgulayan Karalar, sporun birleştirici ve kaynaştırıcı güce sahip olduğunu belirtti. 

Takımlara başarılar dileyen Karalar, bu etkinliğin, muhtarlar arasındaki dayanışmayı artırmada olumlu bir katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.