TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan 2 Torbacı Tutuklandı

Adana’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  yaptığı uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2023 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2023 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana'da Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan 2 Torbacı Tutuklandı

ADANA (İLKHABER)- Adana’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  yaptığı uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu bulunduğunu belirledi. Adrese operasyon düzenleyen ekipler, aramalarda reçeteyle satışı yapılabilen 2 bin 296 hap ile 11 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Polis ekipleri, evdeki Özgür B. ve Barış B’yi gözaltına aldı.

Ayrıca, polis, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’ndaki İncirlik Uygulama Noktasında durdurularak arama yapılan bir şehirlerarası yolcu otobüsünde de 362 gram esrar ele geçirdi. Uyuşturucuyla ilgili yolculardan Fatih B. de gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Özgür B. ve Barış B. nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, Fatih B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.