TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar Belediyesi projeyi bitirmeyi taahhüt ettiği tarihte temel atacak

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA, GEÇTİĞİMİZ 31 MAYIS 2022’DE YER TESLİMİ VE YAPILAN VE 2023 MAYIS AYINDA BİTİRİLECEĞİNİ AÇIKLADIĞI TELEFERİK PROJESİYLE İLGİLİ YENİ BİR AÇIKLAMA YAPARAK, PROJENİN BİTİRİLMESİNİN ÖNGÖRÜLDÜĞÜ TARİHTE TEMELİNİ ATILACAĞI KAYDEDİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Afyonkarahisar Belediyesi projeyi bitirmeyi taahhüt ettiği tarihte temel atacak

Afyonkarahisar Belediyesi, geçtiğimiz 31 Mayıs 2022’de yer teslimi ve yapılan ve 2023 Mayıs ayında bitirileceğini açıkladığı teleferik projesiyle ilgili yeni bir açıklama yaparak, projenin bitirilmesinin öngörüldüğü tarihte temelini atılacağı kaydedildi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geçtiğimiz mayıs ayında yer teslimi yapılan Hıdırlık tepesinden Karahisar Kalesine teleferik projesinde yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen ilk kazma vurulamadı. İki istasyonlu kalkış ve varış olmak üzere 600 metre hat uzunluğuna sahip, 3 ledli taşıma sistemli, saatte yaklaşık 400 kişiyi kaleye taşımayı hedefliyor. Yaklaşık 100 milyon TL’ye mal olacak projeyle ilgili Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ‘davetiye’ ile yapılan duyuruda, “Yarın saat 13.30 da Teleferik Projesi Temel Atma ve ardından saat 14:30 da yapılacak AFRAY Projesi Temel Atma Törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.