TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Adana İl Başkanı Gülaçtı'dan kongre öncesi mesaj

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde partisinin "Hep Yeni, Hep İleri" ilkesini vurgulayarak, kongreye dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 11:23
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
AK Parti Adana İl Başkanı Gülaçtı'dan kongre öncesi mesaj

İBRAHİM BAYSAL

ADANA(İLKHABER)- AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi düzenlediği basın açıklamasında partisinin yenilikçi bakış açısına vurgu yaparak, "Hep Yeni, Hep İleri" ilkesiyle hareket ettiklerini belirtti.

7 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre'nin öncesinde konuşan Gülaçtı, kongrenin öncesinde geleneksel hale gelen basın açıklamalarını yapma geleneğini sürdürdüklerini ifade etti. Partisinin kuruluşundan itibaren millete hizmet yolunda büyük başarılar elde ettiğini vurgulayan Gülaçtı, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirilen projelerle AK Parti'nin milletin gönlünde taht kurduğunu söyledi.

AK Parti'nin 22 yıllık siyasi tarihinde milletin teveccühünü kazandığını ve Türkiye'nin dört bir yanında hizmetler ürettiğini dile getiren Gülaçtı, partinin her zaman değişim ve yenilenme anlayışını benimseyerek güçlendiğini ifade etti. Partinin her seçimde milletin teveccühünü kazanarak bu güveni boşa çıkarmadığını belirten Gülaçtı, Türkiye'nin birçok badireyi aşarak demokrasi yolunda yürüdüğünü kaydetti.

Gülaçtı, partisinin siyasi başarısının ardında dinamik kadroların etkili olduğunu belirterek, AK Parti'nin yenilenme ve değişme kabiliyetinin gücünü artırdığını vurguladı.

Kongrelerde yaşanan kaos ve kargaşaya dikkat çeken Gülaçtı, bazı siyasi partilerin kongrelerindeki karmaşanın demokrasiye zarar verdiğini ve millete hizmet yerine kişisel hırsların öne çıktığını ifade etti. AK Parti'nin ise yenilikçi bakış açısıyla millete hizmet etmeye devam ettiğini işaret eden Gülaçtı, partisinin lideri ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde millete hizmet yolunda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Gülaçtı, kongre sürecinin partinin yenilikçi politikalarını destekleyeceğini ve "Hep Yeni, Hep İleri" ilkesini daha da güçlendireceğini ifade etti. Ayrıca, yerel seçimlere güçlü bir kadro ile hazırlanacaklarını da belirtti.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.