TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akay, mahalle ziyaretleriyle halkla buluşmaya devam ediyor

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent hedefi doğrultusunda mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2023 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Akay, mahalle ziyaretleriyle halkla buluşmaya devam ediyor

NİLGÜN TAZE

ADANA (İLKHABER) - Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent hedefi doğrultusunda mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mithatpaşa, Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akay, mahallelerin ihtiyaçlarını ve eksikliklerini yerinde inceledi.

BARIŞ MAHALLESİ

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent hedefi doğrultusunda mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Akay, Mithatpaşa, Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelerin ihtiyaçları ve eksiklikleri hakkında bilgi aldı.

İSMETPAŞA MAHALLESİ4

Başkan Akay, muhtarlardan mahallelerin sorunlarını dinledikten sonra, esnaf ziyaretleri yaptı. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Akay, belediye hizmet alanlarında süren çalışmaları da inceledi.

Başkan Akay, mahalle sakinleriyle de sohbet ederek, yeni yapılacak projeler hakkında görüşlerini aldı. Başkan Akay, mahalle sakinlerine, "Seyhan Belediyesi olarak halkımıza hizmet için varız. Tüm olanaklarımızla halkımızın her tür ihtiyacı için görevimizin başındayız. Seyhan ve Seyhanlı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Seyhan'ı hep birlikte inşa edip, kentimizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.