TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ambulans ile ticari taksi çarpıştı

Adana’da özel bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Maddi hasarlı trafik kazasında içerisinde hasta bulunan ambulans önce hastasını gideceği yere bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
Ambulans ile ticari taksi çarpıştı

Bayram BULUT/ Özel Haber

ADANA (İLKHABER)-Adana’da özel bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Maddi hasarlı trafik kazasında içerisinde hasta bulunan ambulans önce hastasını gideceği yere bıraktı, ardından ise kaza yerine gelerek tutanak tutturdu.

Kaza Adana’nın Seyhan İlçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. İçerisinde hasta bulunan bir ambulans ile 01 T 2285 plakalı ticari taksi kaza yaptı. Kazada maddi hasar meydana geldi. Ambulansın içerisinde hastanın olması nedeniyle sürücüler hızlıca kendi aralarında anlaştı. Ambulans ilk önce hastasını gideceği yere sevk etmek için kaza yerinden ayrıldı. Ticari takside aracını yol kenarına çekerek trafiğin aksamasını önledi.

Ticari taksinin yol kenarına aracını park etmesi ile şaşırtan görüntüler ortaya çıktı. Aracın içerisinde minik öğrenciler çıkmaya başladı. Yaklaşık 8 minik öğrencinin indiği ticari taksi şoförü kaza nedeniyle çocukların ailesini aradığı görüldü. Bunun üzerine kazayı duyan öğrencilerin velileri hemen olay yerine gelerek çocuklarını teslim aldı. Okul servisi olduğu öğrenilen ticari taksi sürücüsü daha sonra ambulansın tekrar kaza alanına gelmesini bekledi. Kaza yerine gelen ambulans  sürücüsü ile taksi sürücüsü kendi aralarında tutanak tutup anlaşmaya vardıktan sonra kaza yerinden ayrıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.