TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AOSB Spor Şenlikleri'nde Paintball heyecanı yaşandı

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Spor Şenlikleri kapsamındaki Paintball Turnuvası büyük bir çekişmeye sahne oldu. Cumhuriyetin 100. Yılı anısına düzenlenen şenliklerde, sanayiciler ve çalışanları dostluk ve rekabet içinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 10:06
Kaynak: BÜLTEN
AOSB Spor Şenlikleri'nde Paintball heyecanı yaşandı

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen AOSB Spor Şenlikleri'nde gerçekleştirilen Paintball Turnuvası sona erdi. Sporun birleştirici gücünden yararlanarak sanayicileri ve çalışanları bir araya getirmeyi amaçlayan etkinlik, büyük bir katılımla ve heyecanla geçti.

Cumhuriyetin 100. Yılı anısına özel olarak düzenlenen şenlikler kapsamında gerçekleşen Paintball Turnuvası, çeşitli sanayi firmalarının katılımıyla renkli ve çekişmeli anlara sahne oldu. Dürüstlük, kardeşlik, dostluk ve centilmenlik duygularının öne çıktığı turnuva, katılımcılar arasında güçlü bir rekabetin yanı sıra dostluk bağlarının da pekişmesine vesile oldu.

Heyecan dolu mücadelenin ardından birincilik ödülünü Kastamonu Entegre, ikincilik ödülünü Sarmak Kompresör, üçüncülük ödülünü ise Realteks kazandı. Dereceye giren takımlara ödüllerini, Destek Hizmetleri Birimi Yöneticisi Feridun Kara takdim etti.

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, şenliklerin ve turnuvanın başarılı geçmesinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere verdikleri önemin altını çizdi. Akpınar, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve AOSB'nin sosyal bir Organize Sanayi Bölgesi olarak faaliyetlerine devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.