TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asayiş Şube göz açtırmıyor

Suç işleyenlere göz açtırmayan Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı emniyet mensupları Adana’da yapılan haftalık uygulamalarda bir haftada tam 94 adet ruhsatsız silah ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
Asayiş Şube göz açtırmıyor

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin genel güvenliği ve asayişin temini açısından uygulanan tedbirler kapsamında 15 – 21 Nisan tarihleri arasında uygulamalar yapıldı. Yapılan uygulamalarda bu hafta da çok sayıda, ruhsatsız silah, çalıntı araçlar ve çeşitli suçlarlardan aranması bulunan kişiler yakalandı.

İlkhaber Gazetesi'nden Abdurrahim SAĞ'ın haberine göre; Ruhsatsız silahlar konusunda göz açtırmayan ekipler, uygulamalarda 61 adet ruhsatsız tabanca, 24 adet ruhsatsız tüfek, 9 adet kurusıkı tabanca olmak üzere toplam 94  ruhsatsız silah ele geçirdi. Bu silahlara ait Bin 378 adet fişek ele geçirildi. Uygulamalarda çok sayıda çalıntı araçta yakalandı. 2’si çalıntı otomobil, 17 adet çalıntı motosiklet, 2 adet çalıntı elektrikli bisiklet olmak üzere toplam 21 adet çalıntı araç ele geçirildi.

Ayrıca çeşitli suçlardan aranması bulunan 376 kişi yakalanırken, 125 kişi çıkartıldığı adli mercilerce   tutuklandı. 39 kişi ise hırsızlık suçundan tutuklandı. 3 iş yerine ise yasa dışı kumar oynatmaktan yasal işlem uygulanırken, uygulamalarda ayrıca 1 şahsa adli işlem yapıldı. 58 kişiye ise, 56 bin 666 TL idari para cezası kesildi. Uygulamaların devam ettiği öğrenildi.

adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.