TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKF'den Akay'a teşekkür ziyareti

ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2023 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2023 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKF'den Akay'a teşekkür ziyareti

NİLGÜN TAZE

ADANA (İLKHABER) - Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

ASKF Başkanı Bozan, Akay'a, amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Akay da, amatör sporun önemine vurgu yaparak, "Amatörlük olmadan profesyonellik olmaz. Branş ayrımı yapmadan amatör spor kulüplerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Akay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Amatör spor kulüplerinde görev yapanlar, gençliğin kötü alışkanlıklara yönelmemesi için önemli bir misyon üstleniyor. Bu nedenle mutlaka destek verilmeli. 2023-2024 sezonun amatör spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum."

ASKF Başkanı Bozan da, Akay'ın amatör spora olan ilgisinin ve desteğinin camiaları tarafından takdirle karşılandığını belirterek, "Başkanımıza tüm kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da gerekli desteği sağlayacağına olan inancımız tam" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.