TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk’e AOSB’den “Duygu Yüklü” etkinlikler

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü, “Atatürk’ü anma” haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleşirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 12:30
Kaynak: BÜLTEN
Atatürk’e AOSB’den “Duygu Yüklü” etkinlikler

ADANA (İLKHABER) - Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü, "Atatürk'ü Anma" haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

AOSB Bölge Müdürlüğü önündeki Atatürk Büstü önünde gerçekleşen törene AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, yönetim kurulu üyeleri, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, Bölge Müdürlüğü çalışanları ve sanayiciler katıldı. Tören kapsamında, Atatürk Anıtı önüne çiçekler bırakılarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e sevgi ve özlem duyguları ifade edildi.

5-19

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Atatürk'ü Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bir konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, sonsuza kadar gönüllerde yaşatılacağını belirtti.

4-32

Etkinlikler kapsamında AOSB Genç Sanayiciler Kurulu ile bir araya gelen genç sanayiciler, kadın sanayiciler ve AOSB çalışanları bir alışveriş merkezinin sinema salonunda buluşarak Atatürk'ü anma haftası dolayısıyla "Atatürk" filmini izledi.

CUMHURİYET KORULUĞU 2

Her yıl milli ağaçlandırma seferberliğine katkı sunan AOSB Bölge Müdürlüğü, bu yıl 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası kapsamında "100. Yıl Cumhuriyet Koruluğu" oluşturdu. Baklalı Yolu Doğusu, Güneş Caddesi üzerinde yer alan koruluğa fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. AOSB Başkanı Bekir Sütcü, yönetim kurulu üyeleri, sanayiciler ve AOSB çalışanları fidan dikme etkinliğine katılarak, Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak oluşturulan koruluğa katkıda bulundu. Sütcü, bu koruluğun gelecek nesillere güzel bir miras olacağını ifade ederek, etkinliğe katılanları tebrik etti.

1-179

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.