TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayşenur Arslan’a PKK’nın saldırısına ilişkin söylediği sözler gerekçesiyle soruşturma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir televizyon programında Ankara’da meydana gelen terör saldırısına yönelik sarf ettiği sözlere ilişkin Ayşenur Arslan hakkında ’terör örgütü propagandası yapma’ ve ’suçu ve suçluyu övme’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
Ayşenur Arslan’a PKK’nın saldırısına ilişkin söylediği sözler gerekçesiyle soruşturma

(İLKHABER)- 2 Ekim tarihinde bir televizyon kanalında Ayşenur Arslan, 1 Ekim’de Ankara’da meydana gelen ve Emniyet Genel Müdürlüğü önünde silahlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıya yönelik yayın yapmıştı.
Arslan hakkında soruşturma başlatıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından söz konusu saldırıya yönelik sarf ettiği sözler gerekçesiyle şüpheli Arslan hakkında ’terör örgütü propagandası yapma’ ve ’suçu ve suçluyu övme’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

ARSLAN NE DEMİŞTİ?

Ayşenur Arslan, Halk TV'deki programda Ankara'daki saldırıya ilişkin şüphelerini dile getirmiş, ifadeleri sosyal medyada tepki çekmişti. 

Arslan dün (2 Ekim) Halk TV yayınında, Ankara'daki saldırgan hakkında "Belki o kişi üzerine bomba olduğunu bilmiyordu. Gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız Her şeye aykırı, durup dururken kendini patlatmış. Ankara’da bir arabayı açıp düz kontakla çalıştırmak yerine neden Kayseri'de birini öldürerek ‘Ben geliyorum heeey. Bombalar sırtımızda tabanca belimizde nedir yani..." şeklinde konuşmuştu. 

Ekran görüntüsü 2023-10-03 100707

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.